Οι πρώτες συναντήσεις των νέων εκπροσώπων των Περιφερειακών Αρχών

Περιφερειακές συναντήσεις

  • Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου, 2014 - 06:10

Στον πυρετό των πρώτων επαφών και συναντήσεων βρίσκονται οι νέοι αιρετοί του Β΄ βαθμού αυτοδιοίκησης, τις πρώτες ημέρες ανάληψης των καθηκόντων τους.

Στο γραφείο του στη Ρόδο, πραγματοποιεί τις πρώτες του επαφές ο νέος Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος, ο οποίος εχθές συναντήθηκε με τους διευθυντές των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας.

Ο νέος Περιφερειάρχης είχε μία καθαρά τεχνοκρατική ενημέρωση σχετικά με τα τεχνικά θέματα που αφορούν στην Περιφέρεια και βρίσκονται σε διαδικασία εξέλιξης.

Συναντήσεις είχε και εδώ στη Σύρο, την έδρα της Περιφέρειας, ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης, Γιώργος Λεονταρίτης, ο οποίος υποδέχθηκε εχθές στο γραφείο του τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης, Γιώργο Μαραγκό.

Επρόκειτο για μία καθαρά εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Δημάρχου, ο οποίος μετέβη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη, όπου συζήτησαν θέματα που αφορούν στον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης, αλλά και κοινά θέματα που απασχολούν τους δύο βαθμούς αυτοδιοίκησης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη που ακολούθησε της συνάντησης των δύο ανδρών, ο κ. Λεονταρίτης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της συνάντησης και ειδικότερα αναφέρθηκε στην ταύτιση των απόψεών του με εκείνες του κ. Μαραγκού, ενώ επεσήμανε ότι πρόκειται για μια πρώτη συνάντηση από μια σειρά συναντήσεων που θα έχει με όλους τους Δημάρχους των Κυκλάδων.

Ετικέτες: