Η γαστρονομία της Σαντορίνης στο Golden Hall στην Αθήνα

  • Τρίτη, 16 Ιουνίου, 2015 - 14:08

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η Έπαρχος Θήρας κ.Θεώνη Λειβαδάρου στα πλαίσια της δράσης Discover south Aegean θα έχουν τη χαρά να φιλοξενήσουν τη Σαντορίνη και την πολιτισμική της κληρονομιά σε ένα πολιτιστικό και γαστρονομικό αφιέρωμα στο Εμπορικό Κέντρο Golden Hall, στο Μαρούσι Αττικής.

Την Πέμπτη 18 Ιουλίου, στις 18:00, η Έπαρχος Θήρας και οι συνεργάτες της σας προσκαλούν στο πολυβραβευμένο Golden Hall, στο χώρο στο ισόγειο όπου θα διεξαχθεί μια εκδήλωση παρουσίασης και γνωριμιάς του πολιτισμούς και της Γαστρονομίας της Σαντορίνης. Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ζωντανά μαγειρική με πρώτες ύλες τα παραδοσιακά σαντορινιά προϊόντα από τον σεφ Σταμάτη Τσίλια. Θα διεξαχθεί διαγωνισμός για το κοινό με δώρο ένα τριήμερο με διαμονή στη Σαντορίνη για δύο άτομα και οι επισκέπτες θα έχουν ακόμα την ευκαιρία να δοκιμάσουν και τη νέα ετικέτα της Κάναβας Χρυσού- Τσέλεπου “Σαντορίνη, Ασύρτικο 2014.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η κ. Θεώνη Λειβαδάρου και οι συνεργάτες της θα παρέχουν ενημέρωση στο κοινό για τις δράσεις της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, τα πολιτιστικά δρώμενα της Σαντορίνης και βασικές πληροφορίες για τις υπηρεσίες που προσφέρει το νησί στους επισκέπτες που θα το επιλέξουν για τις διακοπές τους ή για επαγγελματικούς λόγους.

Στην εκδήλωση συνεισφέρουν: Η ομάδα παραγωγών Σαντορίνης (Ε.Σ.Θ.Π) και με την υποστήριξη του πολιτιστικού, οινογαστρονομικού κέντρου Cultural Village Santorini και της Κάναβας Χρυσού- Τσέλεπου.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η κ. Ήβη Τζανετοπούλου Χρυσού, Διευθύτρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Cultural Village Santorini.