Συνέντευξη Τύπου του Φ. Ζαννετίδη στη Σύρο για πρωτογενή τομέα και οικονομικά θέματα

  • Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου, 2015 - 12:46

Το σύνολο των θεμάτων που άπτονται του πρωτογενούς τομέα στο Νότιο Αιγαίο και ειδικότερα στις Κυκλάδες, καθώς επίσης και λιτές αναφορές για την οικονομική πορεία της Περιφέρειας κατά την τρέχουσα θητεία αποτέλεσαν το περιεχόμενο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης, Φιλήμων Ζαννετίδης σήμερα το μεσημέρι στη Σύρο. 

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος, αναφέρθηκε και στις συναντήσεις εργασίας που πραγματοποίησε με το υπηρεσιακό δυναμικό της Περιφέρειας στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων αλλά και στη συνεργασία του με εκπροσώπους του Επιμελητηρίου Κυκλάδων καθώς επίσης και στις προσπάθειες κι ενέργειες της ΠΝΑΙ για την προώθηση κι ανάδειξη των τοπικών προϊόντων. Πέραν αυτών, τοποθετήθηκε σχετικά και με τη λειτουργία των σφαγείων αλλά και την ανάγκη οργάνωσης των αλιέων ενώ τόνισε πως υπάρχει σχεδιασμός σε κάθε επίπεδο για την ενίσχυση συνολικά του πρωτογενούς τομέα της Περιφέρειας. 

Περιεκτικός υπήρξε σε όσα σημείωσε και για το θέμα της προσφυγής για τον νησιώτικο ΦΠΑ, την ψήφιση του προϋπολογισμού αλλά και την υπόθεση του αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου, Χαράλαμπου Κόκκινου. 

Αναλυτική αναφορά στην έντυπη έκδοση της "Κοινής Γνώμης".