Σχόλιο του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου για τις νέες δηλώσεις του Δημάρχου Σύρου - Ερμούπολης

"Αν και νέος άνθρωπος, με λύπη μου διαπιστώνω ότι εμπνέεται από το "πολύ παλιό""

  • Τετάρτη, 20 Ιουλίου, 2016 - 13:27

Μετά και τις νέες δηλώσεις του Δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης Γιώργου Μαραγκού, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος προέβη στο ακόλουθο σχόλιο:

«Οι νέες δηλώσεις του δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης Γιώργου Μαραγκού, αποκαλύπτουν πλήρως την λογική με την οποία κινείται.

Είναι η λογική του “ακροατήριου”. Φαίνεται πως έτσι αντιλαμβάνεται την πολιτική λειτουργία και μάλιστα σε θέματα μείζονος σημασίας. Πώς θα ικανοποιήσει το “κοινό” του.

Το πολιτικό προσωπικό της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου δεν λειτουργεί εν είδει θεάτρου, ούτε φυσικά εν είδει αρένας, με σκοπό να ξεσηκώσει τα πλήθη.

Με απόλυτη υπευθυνότητα προτάσσουμε την προσπάθεια διαμόρφωσης της ενιαίας περιφερειακής συνείδησης, μακριά και πέρα από κάθε απόπειρα μικροπολιτικής εκμετάλλευσης, που μπορεί μεν να χαϊδεύει τα αφτιά μιας μερίδας του “κοινού”, αλλά δεν προσφέρει καμία θετική υπηρεσία στον τόπο.

Θα πρότεινα στον δήμαρχο Σύρου – Ερμούπολης να βρει άλλο έργο να “ανεβάσει” αφού ο στόχος του είναι να ευχαριστήσει το κοινό του. Αν και νέος άνθρωπος, με λύπη μου διαπιστώνω ότι εμπνέεται από το "πολύ παλιό". Δεν πρόκειται να γίνω μέρος της ταμπακιέρας του».