Συγχαρητήρια Φ. Ζαννετίδη στη Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου – Κυκλάδων

  • Παρασκευή, 10 Μαρτίου, 2017 - 16:16

Τα συγχαρητήριά του στη Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου -  Κυκλάδων έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα και Γαστρονομίας κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης, για την νέα σημαντική διεθνή διάκριση που χάρισαν στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με τη συμμετοχή της στον 10ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης, που έγινε στο πλαίσιο της μεγάλης, διπλής έκθεσης Detrop - Oenos, που διοργανώθηκε  από την ΔΕΘ-Helexpo,  από τις 3 έως τις 6 Μαρτίου 2017,  στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εκπροσώπησε η Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου- Κυκλάδων, που απέσπασε το χάλκινο μετάλλιο στην ιδιαίτερα απαιτητική κατηγορία "Team of the year". Στον διαγωνισμό συμμετείχαν  18 χώρες  από όλο τον κόσμο. Οι σεφ της λέσχης αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου- Κυκλάδων που συμμετείχαν στον διαγωνισμό είναι οι κ.κ. Άκης Αμιράς, Δανιήλ Παπατριανταφύλλου και  Ανδρέας Νικολόπουλος.

Ο κ. Ζαννετίδης δέχθηκε την Πέμπτη στο γραφείο του τον Πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων κ. Νίκο Χριστοφόρου και τον Αντιπρόεδρο κ. Επαμεινώντα Τσίντζο, τους οποίους συνεχάρη για τη νέα μεγάλη επιτυχία τους που προβάλει διεθνώς τη γαστρονομία και τα προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου. Παράλληλα, εξέφρασε τις ευχαριστίες και την ικανοποίησή του για την εξαιρετική συνεργασία της Λέσχης Αρχιμαγείρων με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, επιστέγασμα της οποίας ήταν η επιτυχής έκβαση της διεκδίκησης του τίτλου της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης 2019, όπου η συμβολή της Λέσχης ήταν καταλυτική.

Από την πλευρά τους οι κκ Χριστοφόρου και Τζίντζος ευχαρίστησαν τον κ. Ζαννετίδη για την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η οποία μέσα από την συμμετοχή της σε μεγάλες εκθέσεις και διοργανώσεις παγκόσμιας εμβέλειας, δίνει τη δυνατότητα οι Αρχιμάγειροι των νησιών του Νοτίου Αιγαίου να προβάλουν διεθνώς το ταλέντο και τις δημιουργίες τους.

Η συνεργασία με την Περιφέρεια θα συνεχιστεί  το ίδιο στενά και δημιουργικά, με την ενεργό συμμετοχή της Λέσχης Αρχιμαγείρων σε κάθε εκδήλωση , στο πλαίσιο της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης, με κορύφωση το 2019.