Νέοι ντόπιοι παραγωγοί και νέα προϊόντα θα πλαισιώσουν τη μικρή υπαίθρια “λαϊκή αγορά”

Πέρα από κάθε αναμενόμενο η προσέλευση του κόσμου

Οι δύο παραγωγοί που συμμετέχουν από το ξεκίνημα της προσπάθειας,μιλούν για την ανάγκη εξεύρευσης νέου οργανωμένου χώρου

“Ευχαριστούμε το καταναλωτικό κοινό που ολοένα και αυξάνεται, δείχνοντας την ανάγκη που υπάρχει για την προμήθεια ντόπιων φρέσκων οπωροκηπευτικών”

Τις ευχαριστίες τους προς το καταναλωτικό κοινό του νησιού, απευθύνουν μέσω της “Κοινής Γνώμης”, οι δύο παραγωγοί που συμμετέχουν στη λειτουργία της υπαίθριας πώλησης οπωροκηπευτικών.

“Τους ευχαριστούμε για τη συμπαράστασή τους σε αυτή την προσπάθεια που καταβάλλεται”, σημειώνουν χαρακτηριστικά, λέγοντας ότι η προσέλευση του κόσμου είναι πολύ μεγαλύτερη από ότι ήταν στο ξεκίνημα της “λαϊκής αγοράς”.

Σύμφωνα με τους ίδιους σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα πωλούν προϊόντα (εκτός από Τρίτη και Σάββατο) που είναι τώρα και την Πέμπτη, ενώ προσεχώς θα συμμετάσχουν και νέοι αγρότες. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα, ο καταναλωτής να βρίσκει μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων.

“Ο κόσμος έχει ανάγκη από φρέσκα προϊόντα, καλής ποιότητας. Αυτό δείχνει και η προσέλευση των Συριανών. Είναι αυτό που λέμε, από το χωράφι στην κατσαλόρα”, επισημαίνουν.

Επικροτούμε τέτοιες προσπάθειες

Η “Κοινή Γνώμη” είναι θετική σε προσπάθειες που λειτουγούν υπέρ των καταναλωτών, όπως αυτή που λειτουργεί με την πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Κυκλάδων, χωρίς σε καμία περίπτωση να επιδείχνουμε εμπάθεια, όπως μας έχει καταλογιστεί, διότι ζητούμενο είναι στήριξη κάθε θετικής πρωτοβουλίας.