Σήμερα η άφιξη Χρυσοχοΐδη για το αεροδρόμιο Σύρου

Συνοδεία υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων επισκέπτεται τη Σύρο σήμερα στη μία το μεσημέρι ο υπουργός, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στο πλαίσιο της διερεύνησης των δυνατοτήτων αναβάθμισης και επέκτασης του αεροδιαδρόμου προσαπογείωσης του νησιού.

Την άφιξή του είχε ανακοινώσει η εφημερίδα στην ηλεκτρονική έκδοσή της, μετά από την επικοινωνία που είχε πραγματοποιήσει με τον δήμαρχο Σύρου – Ερμούπολης, Γιώργο Μαραγκό πριν από λίγες ημέρες, ώστε να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες, καθώς με παρέμβαση του ίδιου καθίσταται γεγονός η νέα παρουσία του κ. Χρυσοχοΐδη στη Σύρο για το σοβαρό ζήτημα.

Νεότερη και άμεση ενημέρωση από την παραμονή και τις συναντήσεις του στο νησί, θα υπάρξει στην ηλεκτρονική σελίδα της “Κοινής Γνώμης” ενώ αναλυτικό ρεπορτάζ θα ακολουθήσει στην αυριανή έντυπη έκδοση.

Αξίζει να τονισθεί, πως ο κ. Μαραγκός απηύθυνε πρόσκληση στον ίδιο ώστε να φιλοξενηθεί στη Σύρο, ωστόσο, ο υπουργός έχει προγραμματίσει την αναχώρησή του σήμερα στις τέσσερις το απογευμα για την Κρήτη, όπου και πρέπει να μεταβεί λόγω ανειλημμένων υπουργικών υποχρεώσεων.