Αθρόα η προσέλευση μελών στην μετεκλογική συνάντηση της "Σύρου που αξίζουμε"

Συγκέντρωση μελών και υποψηφίων της δημοτικής παράταξης «Η Σύρος που αξίζουμε», πραγματοποιήθηκε χθες σε ξενοδοχείο της Ερμούπολης. 

Στην εν λόγω συγκέντρωση συμμετείχαν ο Δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, εκλεγμένοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι καθώς επίσης, πλήθος υποψηφίων του συνδυασμού, οι οποίοι δεν εξελέγησαν κατά τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο που εξέδωσε η παράταξη, τονίζονται τα παρακάτω, "Ο Δήμαρχος και τα στελέχη της δημοτικής αρχής, ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για τις πρώτες ενέργειες και τ’ αποτελέσματα, κατά το πρώτο δίμηνο της δημοτικής θητείας, με έμφαση στην επέκταση του αεροδρομίου, στην ανάπλαση της παραλίας, στην παραχώρηση του στρατοπέδου, στην επίλυση του κυκλοφοριακού, σε έργα περιφερειακής εμβέλειας που προγραμματίζονται σε ολόκληρη την Σύρο και στις δράσεις τουριστικής προβολής που ξεκίνησαν να υλοποιούνται. Παράλληλα, συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκαν τοποθετήσεις ενώ δόθηκαν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν από τους παρισταμένους.

Η συμμετοχή ήταν αθρόα και η πίστη και η αισιοδοξία ότι το νησί μας θα βρει επιτέλους τον δρόμο του διάχυτη. Συνεχίζουμε όλοι μαζί, δυνατοί και ενωμένοι σαν μια οικογένεια με αποκλειστικό γνώμονα και στόχο το συμφέρον του νησιού μας".