Τοποθέτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης για την κοπή πίτας παρουσία Βρούτση

Τη θέση της Λαϊκής Συσπείρωσης εκφράζει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, Νικόλας Καΐλης με γραπτή ανακοίνωσή του, αναφορικά με την εκδήλωση για την κοπή πίτας του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης, παρουσία του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση. Σημειώνεται πως ο ίδιος παρέστη στην εκδήλωση. 

"Ως Λαϊκή Συσπείρωση παραβρεθήκαμε στην κοπή της πίτας του Δήμου, για να τιμήσουμε τους εργαζόμενους στο δήμο, όμως δεν θα μπορούσαμε επ’ ουδενί να αποτελέσουμε το πρωτοχρονιάτικο κάδρο στην προεκλογική καμπάνια του κου Βρούτση, υπουργού εργασίας της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και από τους πρωτεργάτες στην εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής που μας έχει γονατίσει.

Από την πλευρά μας, θα θέλαμε να απευθύνουμε τους χαιρετισμούς μας για το 2015 με αισιοδοξία και ευθύνη. Αισιοδοξία γιατί πιστεύουμε πως η νέα χρονιά μπορεί να είναι πραγματικά διαφορετική, από τη στιγμή που θα αποφασίσουμε ως λαός, ξεπερνώντας δυσκολίες, ψευτοδιλήμματα και αυταπάτες, που θα θεριέψουν τώρα μέσα στην προεκλογική περίοδο που διανύουμε, να προτάξουμε τα «θέλω» μας και τις ανάγκες μας. Να εμπιστευτούμε ως εργαζόμενοι, το μπόι μας και να παλέψουμε για την ικανοποίηση τους.

Ευθύνη, για να είμαστε παρόντες σε κάθε μικρή ή μεγάλη μάχη και αυτό το χρόνο μα και για να βοηθήσουμε με τις δυνάμεις που διαθέτουμε, ώστε ο λαός μας να αξιοποιήσει τα «όπλα» του σε αυτούς τους αγώνες με σκοπό να γίνει ο ίδιος πρωταγωνιστής των εξελίξεων. Να γίνουμε εμείς οι ίδιοι σωτήρες των εαυτών μας, για να ξημερώσει μια καλύτερη μέρα με πραγματική ευημερία.

Μπροστά στην προσεχή εκλογική μάχη, ας μην χαραμίσουμε το βόλι μας. Ας κάνουμε την ψήφο μας βέλος στη φαρέτρα των λαϊκών διεκδικήσεων, στηρίζοντας τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ. Καλή, αγωνιστική χρονιά!".