Συμφωνία για τη στοχευμένη προβολή της Σύρου στη γερμανική αγορά

  • Δευτέρα, 31 Αυγούστου, 2015 - 15:42

Σήμερα Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ της ανταποκρίτριας της Schmidt Media κα R. Lava και του Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης κ. Γιώργου Μαραγκού. Στο σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου επισημαίνεται ότι, η Schmidt Media έχει στην ιδιοκτησία της επτά (7) κανάλια στη Γερμανία, συμπεριλαμβανομένου και του N-TV, το οποίο καλύπτει θέματα κοινωνικού και τουριστικού ενδιαφέροντος.

‘Όπως ανέφερε η κα R. Lava, η Σύρος αποτελεί έναν τουριστικό προορισμό, που προσελκύει το ενδιαφέρον της γερμανικής αγοράς. Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τα πρώτα στατιστικά στοιχεία της φετινής θερινής περιόδου, παρατηρήθηκε αύξηση γερμανών επισκεπτών στην Σύρο σε σχέση με προηγούμενες χρονιές. Η ατζέντα της συζήτησης περιέλαβε μεταξύ άλλων, την ανάπτυξη και τη νέα διαμόρφωσή του υπάρχοντος λιμένα Ερμούπολης, την επέκταση του αεροδρομίου με προοπτική ναύλωσης Charter Flights, καθώς και θέματα που αφορούν στην πολιτιστική και αρχιτεκτονική κληρονομιά της Σύρου και τη φυσιογνωμία της Ερμούπολης στον 21ο αιώνα.

Τέλος, συμφωνήθηκε η στοχευμένη προβολή της Σύρου στην γερμανική αγορά, εντός του προσεχούς διαστήματος και για τον λόγο αυτό προγραμματίζεται η φιλοξενία τηλεοπτικών καναλιών της Schmidt Media στο νησί μας.


Σχόλια

Συνανίδης Γεώργιος Δευ, 31 Αυγ. 2015 - 22:56

Στην σωστή κατεύθυνση χωρίς αμφιβολία. Θα πρέπει να συνοδεύεται με ταυτόχρονη, σταδιακή αλλά ταχεία μεταστροφή της νοοτροπίας, ώστε προσπάθειες προβολής σαν αυτή της δημοσίευσης, να μην μετατραπούν σε νόμισμα χωρίς αντίκρυσμα ή ακόμα χειρότερα σε αντιδιαφήμιση.