Ευχαριστήριο του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης προς την Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων

  • Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου, 2015 - 17:32

"Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε χθες, 6 Δεκεμβρίου 2015, ο Πολιούχος της Σύρου, προστάτης των ναυτικών, Άγιος Νικόλαος. Με την παρουσία εκατοντάδων πιστών τελέστηκε η επίσημη Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σύρου κ.κ. Δωροθέου Β’, παρόντος του Εξοχωτάτου Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλόπουλου, του Καθολικού Επισκόπου Σύρου, π. Πέτρου Στεφάνου, του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, κου Τέρενς Κουίκ, και εκπροσώπων των τοπικών αρχών, των στρατιωτικών αρχών και των σωμάτων ασφαλείας.

Ευτυχώς, η κατανυκτική ατμόσφαιρα και το θρησκευτικό αίσθημα των πιστών δεν διασαλεύτηκε από τη διαδήλωση των φοιτητών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, επί τη αφορμή της παρουσίας του Προέδρου της Δημοκρατίας, κου Προκοπίου Παυλόπουλου, ο οποίος παρευρέθηκε στις Λειτουργικές και Εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Νικολάου".

Νιώθουμε την υποχρέωση, εκ μέρους του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς την Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων, καθώς με συντονισμένες ενέργειες και έχοντας στη διάθεσή της αποκλειστικά τις τοπικές δυνάμεις ασφαλείας, πρόλαβε και απέτρεψε επιτυχώς ενδεχόμενες δυσάρεστες καταστάσεις, διασφαλίζοντας την ομαλή διεξαγωγή της Λιτάνευσης.