Το μεγάλο "ευχαριστώ" της Τοπικής Κοινότητας Ποσειδωνίας

  • Πέμπτη, 28 Απριλίου, 2016 - 19:11
  • /   Eνημέρωση: 29 Απρ. 2016 - 2:13

Την αγάπη του για τη Σύρο, τον τόπο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, απέδειξε για μία ακόμη φορά ο πολιτευτής Κυκλάδων Γιώργος Βακόνδιος.

Το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης τα μέλη της Τοπικής Κοινότητας Ποσειδωνίας, με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο κ. Αλέξη Αθανασίου ευχαρίστησαν τον κ. Βακόνδιο για τη θερμή ανταπόκρισή του στο αίτημα του Δήμου που αφορούσε στην προμήθεια υλικών για τμηματικές εργασίες συντήρησης της Έπαυλης Τσιροπινά.

Με τη μεσολάβηση του κ. Βακόνδιου και την υποστήριξη επιχειρηματικών ομίλων και εταιριών με έδρα την Αθήνα, εξασφαλίστηκαν τα χρώματα για την ανακαίνιση των κουφωμάτων της Έπαυλης, η οποία φέτος γιορτάζει τα 100 χρόνια της. Σημειώνεται επίσης ότι αντίστοιχη προσφορά έγινε και στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα στον Φοίνικα.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Αθανασίου τόνισε ότι κινήσεις όπως αυτές, θα πρέπει να αναγνωρίζονται, να τιμώνται, αλλά και να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

Από την πλευρά του, ο κ. Βακόνδιος χαρακτήρισε υποχρέωσή του, την υποστήριξη φορέων της Σύρου που χρήζουν ενίσχυσης, εκτιμώντας πως η πραγματική έννοια της πολιτικής είναι η προσφορά. Υπενθυμίζεται μάλιστα πως στο παρελθόν έχει προσφέρει τη βοήθειά του στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, τον Σύλλογο Κατ’ Οίκον Νοσηλείας Σύρου, το Γηροκομείο του Αγίου Παντελεήμονα και τον Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Κυκλάδων. Ο κ. Βακόνδιος ανέφερε επίσης πως η Σύρος είναι ένα νησί με πολλούς σημαντικούς φίλους, πρόθυμους να συμπαρασταθούν σε κάθε ενέργεια αναβάθμισής του. Τέλος, τόνισε πως θα υποστηρίξει με κάθε μέσο άλλη μία προσπάθεια της Τοπικής Κοινότητας Ποσειδωνίας, που είναι η δημιουργία ενός πρότυπου αθλητικού κέντρου στο Γήπεδο του Αγίου Παύλου.