Μικρή συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση των μελών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Με λιγοστά μέλη πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, αποτελούμενης από τα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς, καθώς και κινήσεων πολιτών.

Ο επικεφαλής της Συμπαράταξης στη Σύρο και π. Νομάρχης, κ. Δημήτρης Μπάιλας, ενημέρωσε τα μέλη και τους φίλους, για τις επικείμενες εκλογές τοπικών οργάνων του κόμματος, καθώς και τις αλλαγές, που αναμένεται να υπάρξουν, σε σχέση με την εκλογική διαδικασία.

Παράλληλα,  ο κ. Μπάιλας μίλησε για ακόμη μία φορά, για τις ευθύνες του ΠΑΣΟΚ, απέναντι στη σημερινή κατάσταση της χώρας, ωστόσο επεσήμανε, πως αυτό που χρεώνουν οι περισσότεροι επικριτές του, δηλαδή την είσοδο της χώρας στο μνημόνιο, αποτελούσε μονόδρομο, τον οποίο κανένα από τα επόμενα κόμματα και παρά τις προεκλογικές τους εξαγγελλίες, για την κατάληψη της εξουσίας, δεν μπόρεσε να ανατρέψει.

Επιπλέον, στο πλαίσιο του διαλόγου, για το νέο ξεκίνημα της Κεντροαριστέρας, ο πρώην Νομάρχης Κυκλάδων, επανέλαβε αυτό, που σημείωσε ο πρώην πρωθυπουργός, κ. Κώστας Σημίτης, κατά την ομιλία του στο συνέδριο του κόμματος, πως η Συμπαράταξη και το ΠΑΣΟΚ κυρίως, θα πρέπει να ακολουθήσει το δρόμο της ειλικρίνειας απέναντι στους πολίτες, και να αποφύγει τα όποια ψέματα εξυπηρετούν μόνο τη μάχη των ψήφων.