Ο Δικηγορικός Σύλλογος Σύρου για την παράλειψη κλήσης του κατά τη συνάντηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κ. Μητσοτάκη, με τους φορείς της Σύρου

«Ο ΔΣΣ είναι φορέας της Σύρου από το 1834»

Επιστολή προς τους κύριους υπεύθυνους φορείς, για την οργάνωση των συναντήσεων, κατά την επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Σύρο, απέστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Σύρου, δεδομένου, ότι δεν κλήθηκε στις συναντήσεις του προέδρου με τους τοπικούς φορείς, που πραγματοποιήθηκαν.

Στην σύντομη, αλλά μεστή, απάντηση του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου, προς το πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κυκλάδων, κ. Κωνσταντίνο Γαβιώτη, αλλά και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, δεδομένου, ότι στα γραφεία του Επιμελητηρίου, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του κ. Μητσοτάκη, με τους εκπροσώπους των φορέων, επισημαίνει την απουσία πρόσκλησης προς τον Δικηγορικό Σύλλογο, παρ’ ότι συγκαταλέγεται ανάμεσα στους περισσότερο δραστήριους φορείς του νησιού.

Ακολουθεί αυτούσιο το κείμενο της επιστολής του ΔΣΣ:

«Κύριε Πρόεδρε της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ.,

Κύριε Πρόεδρε του Επιμελητηρίου Κυκλάδων,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου σας υπενθυμίζει, ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος Σύρου είναι φορέας της Σύρου και των Κυκλάδων, από το έτος 1834 μέχρι και σήμερα. Η παράλειψη της κλήσης του, κατά την επίσκεψη του Προέδρου της Ν.Δ., κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, την 24η Ιουνίου 2016 στη Σύρο, οπότε και πραγματοποιήθηκε συνάντηση των τοπικών Φορέων στο Επιμελητήριο Κυκλάδων, με ευθύνη σας, μας υποχρεώνει στην παρούσα υπενθύμιση».