Νέες τουαλέτες στην οδό Ανάφης πλησίον του πεζόδρομου της οδού Πρωτοπαπαδάκη στην Ερμούπολη

Ξεκινά η λειτουργία, ορατός ο κίνδυνος...

Ορατός είναι ο κίνδυνος πρόκλησης ζημιών στις καινούργιες τουαλέτες της οδού Ανάφης, αν συνυπολογίσει κάποιος την εικόνα που παρουσιάζουν σήμερα, αφού αν και κλειδωμένες έως χθες το βράδυ, ο εσωτερικός χώρος τους παρέπεμπε σε κάδο απορριμμάτων.

Από την πλευρά του, ο Δήμος Σύρου - Ερμούπολης με ανακοίνωσή του χθες το μεσημέρι γνωστοποίησε την πρόθεσή του να τις θέσει σε λειτουργία προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των πολιτών και κυρίως των επισκεπτών του νησιού, χωρίς ωστόσο να δείχνει πως έχει μεριμνήσει στην πράξη για την προάσπισή τους. Αν και σε δημόσιες συνεδριάσεις είχε αναφερθεί ο κίνδυνος πρόκλησης νέων βανδαλισμών από ασυνείδητους πολίτες και είχε γνωστοποιηθεί η πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να τοποθετηθούν κάμερες για την ασφάλεια του χώρου, κατόπιν σχετικών αδειοδοτήσεων και χωρίς να καταγράφουν στον εσωτερικό χώρο, ωστόσο μέχρι και χθες – παρά το γεγονός πως η απόφαση προμήθειάς τους είχε αναρτηθεί στη σελίδα της “Διαύγεια” - δεν είχε γίνει καμία σχετική ενέργεια τοποθέτησής τους έως τώρα.

Σημειώνεται μόνον πως, σε χθεσινοβραδινή τηλεφωνική επικοινωνία του αντιδημάρχου, Σταύρου Γουσγουνέλη τονίσθηκε πως άμεσα αυτές πρόκειται να τοποθετηθούν...

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής, η οποία ενημερώνει για το ωράριο λειτουργίας τους, καθώς και το ωράριο λειτουργίας των WC του Λιμενικού Ταμείου Σύρου και του Επιβατικού Σταθμού Ερμούπολης.

“O Δήμος Σύρου – Ερμούπολης ενημερώνει τους δημότες, τους κατοίκους και τους επισκέπτες ότι από αύριο, Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016, θα ξεκινήσει η λειτουργία των Δημοτικών Τουαλετών επί της οδού Ανάφης κατά τις εξής ώρες: α. Δευτέρα-Κυριακή: 07:00 – 23:00. Σας υπενθυμίζουμε επίσης ότι οι Δημοτικές Τουαλέτες του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και του Επιβατικού Σταθμού στον Λιμένα της Ερμούπολης λειτουργούν κατά τις παρακάτω ώρες: α. Δημοτικές Τουαλέτες Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου: Δευτέρα-Κυριακή: 07:00 – 23:00 και β. Δημοτικές Τουαλέτες Επιβατικού Σταθμού: Δευτέρα-Κυριακή: 10:00 – 16:00 & 19:00 – 23:00, καθώς και μια ώρα πριν από την αναχώρηση των πλοίων”.

 

 

Ετικέτες: