Υλοποίηση παρεμβάσεων κατά μήκος του οδοστρώματος που οδηγεί στο 6ο Δημοτικό Σχολείο και το Δημοτικό Σχολείο Άνω Σύρου

Αυξημένα αντανακλαστικά

  • Δευτέρα, 10 Απριλίου, 2017 - 06:13
  • /   Eνημέρωση: 10 Απρ. 2017 - 21:00

Η αυξημένη προσοχή των οδηγών οχημάτων και δικύκλων απαιτείται κατά τη διέλευσή τους από τον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στο 6ο Δημοτικό Σχολείο και το Δημοτικό Σχολείο Άνω Σύρου, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες επί του οδοστρώματος.

Συγκεκριμένα, οι παρεμβάσεις που γίνονται εκ μέρους του ΟΤΕ με στόχο την υπογειοποίηση καλωδίων αναπτύσσονται σε αρκετά σημεία του κεντρικού δρόμου που εξυπηρετεί τους πρόποδες της Άνω Σύρου, με την έναρξή τους να εστιάζεται ακριβώς στο ύψος του Δημοτικού Σχολείου Άνω Σύρου και να φθάνουν έως και τη γειτονιά του 6ου Δημοτικού Σχολείου.

Για την απρόσκοπτη υλοποίηση των εργασιών στο οδόστρωμα, έχουν ληφθεί οι απαραίτητες άδειες εκ μέρους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης ενώ σε βασικά σημεία έχει τοποθετηθεί ειδική σήμανση και προειδοποιητικές πινακίδες. Ωστόσο, καθώς εργάτες βρίσκονται στον δρόμο για την περαίωση του έργου υπογειοποίησης καλωδίων του ΟΤΕ, αρκετές ώρες, κρίνεται επιβεβλημένη αλλά και αυτονόητη η μέριμνα από τους οδηγούς για τον περιορισμό της ταχύτητας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν άμεσα.