Ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα στην Πάρο

3ος ποδηλατικός γύρος

Ο 3ος ποδηλατικός γύρος στην Πάρο πρόκειται να πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο στις 17.30 το απόγευμα με τη συμμετοχή ποδηλατών από όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Η διοργάνωση εντάσσεται στο πλαίσιο των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π για την τρέχουσα περίοδο του καλοκαιριού. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η αφετηρία και ο τερματισμός για τους συμμετέχοντες θα είναι το λιμάνι της Παροικιάς.

“Ποδηλατοδράσεις” στον Σκάι

Την ποδηλατική βόλτα εκτός των τοπικών μέσων ενημέρωσης, πρόκειται να καλύψει τηλεοπτικά η εκπομπή “Ποδηλατοδράσεις” που προβάλλεται κάθε Κυριακή στον τηλεοπτικό σταθμό του Σκάι στις 13.20 με παρουσιάστρια την Αφροδίτη Σημίτη. Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα απονεμηθούν έπαθλα και αναμνηστικά δώρα στην πλατεία “Μαντώ Μαυρογένους”.

“Με αφορμή τον ποδηλατικό γύρο και τα τηλεοπτικά γυρίσματα, συμπεριλήφθηκαν στο πρόγραμμα διάφορες σχετικές με το ποδήλατο δράσεις στο νησί, όπως περιγράφονται παρακάτω: Στις 8/6 στην πλατεία “Μαντώ Μαυρογένους” σε ειδικά διαμορφωμένο και οροθετημένο χώρο θα αναπτυχθεί ένα πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής για τους μικρούς μας φίλους, στις 9/6 και ώρα 11:00, στο Περιβαλλοντικό Πάρκο Πάρου παιδιά Ε’ και ΣΤ΄ τάξης Δημοτικού Σχολείου με τα ποδήλατά τους θα παρακολουθήσουν μαθήματα ποδηλάτου από την ελληνίδα πρωταθλήτρια Ορεινής Ποδηλασίας Βασιλική Λαζοπούλου”.

Σκοπός όλων, όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, “είναι να παρακινηθούν όλο και περισσότεροι συνάνθρωποί μας, ώστε να εντάξουν στην καθημερινότητά τους τη χρήση του ποδηλάτου και να απολαύσουν τις ευεργετικές του επιπτώσεις τόσο στους ιδίους όσο και στο περιβάλλον και τη κοινωνία που ζουν”.

Ετικέτες: