Λήξη των εορταστικών εκδηλώσεων στην Ερμούπολη

Με τη βράβευση των τριών καλύτερων έργων του διαγωνισμού ζωγραφικής των Δημοτικών Σχολείων της Σύρου ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα ο κύκλος των εορταστικών εκδηλώσεων στην Ερμούπολη, που περιλαμβάνονταν στο συνολικό πρόγραμμα του Δήμου με τον τίτλο “Χριστούγεννα στη Σύρο”.

Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Γιάννη & Ελένης Βάτη, όπου για τις επόμενες ημέρες θα εκτίθενται όλα τα έργα των μαθητών, οι οποίοι συμμετείχαν στο διαγωνισμό με θέμα “τα παιδιά ομορφαίνουν τη Σύρο”.

Μέσα στα έργα τους οι μαθητές αποτύπωσαν το νησί τους έτσι ακριβώς όπως το ονειρεύονται και λαχταρούν να το δουν. Το 1ο βραβείο απονεμήθηκε στη μαθήτρια της Γ' Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης, Κατερίνα Γκούμα, το 2ο βραβείο παρέλαβε η Κατερίνα Ρούσσα, μαθήτρια της Ε' Τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης, ενώ το 3ο βραβείο απονεμήθηκε στην Αντωνία, μαθήτρια της Α' Δημοτικού του Δημοτικού Σχολείου Ποσειδωνίας.

Τη εκδήλωση παρουσίασε η εκπρόσωπος της επιτροπής Πολιτισμού, Χριστίνα Παναγιωτοπούλου. Τα βραβεία απένειμε η κριτική επιτροπή που αποτελείτο από τους Γιάννη Ξαγοράρη, Δημήτρη Βαμβακούση, ο οποίος επιμελήθηκε και το φωτογραφικό υλικό του προγράμματος και Βέτα Αποστολίδου, η οποία είχε τη γενικότερη επιμέλεια των εκδηλώσεων.

Υπενθυμίζεται ότι οι εορταστικές εκδηλώσεις συνεχίζονται στην Ποσειδωνία όπου την Παρασκευή στις 16:00, υποδεχόμαστε τον Άι-Βασίλη στο σπίτι του.

 

Ετικέτες: