Η Σίφνος άναψε το δέντρο της

  • Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου, 2015 - 13:34

Με ιδιαίτερη επιτυχία και με την παρουσία πλήθος κόσμου, παρά το τσουχτερό κρύο, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου το “άναμμα” του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στη «Γειτονιά των Χριστουγέννων», απέναντι από την πλατεία Ηρώων.

Ο Δήμαρχος Σίφνου κ. Ανδρέας Μπαμπούνης μαζί με τα μικρά παιδιά μέτρησαν αντίστροφα και το δέντρο «άναψε» χαρίζοντας πολλά χαμόγελα σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Η παρουσία όλων έδωσε ζωή στο χώρο όπου οι μικροί μας φίλοι είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν διάφορα κεράσματα, να ακούσουν παραμύθια, να κάνουν face painting και να πάρουν τα δωράκια τους από τον Άγιο Βασίλη. 

Η χορωδία του Μουσικού Εργαστηρίου Σίφνου “Φραγκίσκη Ψαχαροπούλου – Καρόρη” πλαισίωσε τη γιορτή με τα κάλαντά της αλλά και με κάλαντα από διάφορα μέρη της Ελλάδας και έδωσε ένα ιδιαίτερο τόνο σε αυτή την εκδήλωση.

Στη «Γειτονιά των Χριστουγέννων» θα πραγματοποιούνται σχεδόν καθημερινά με τη συνεργασία τοπικών Συλλόγων και εθελοντών ποικίλες δραστηριότητες που θα τονώνουν το εορταστικό κλίμα των ημερών, θα δίνουν χαρά στα παιδιά μας αλλά και την ευκαιρία συνάντησης των μεγάλων. Παράλληλα στο Ίδρυμα Πρόκου αυτή την εβδομάδα, θα πραγματοποιηθούν οι χριστουγεννιάτικες γιορτές των Σχολείων και θεατρικά δρώμενα.