Η "Γυναίκα Τριαντάφυλλο" έρχεται στη Σύρο

  • Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου, 2015 - 13:39
  • /   Eνημέρωση: 27 Δεκ. 2015 - 13:24

Η μουσική παράσταση με τίτλο "Γυναίκα Τριαντάφυλλο" θα παρουσιαστεί στο Θέατρο Απόλλων, υπό την αιγίδα του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, την Δευτέρα 28 & τη Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015, στις 21:00.

Πρόκειται για ένα ρεσιτάλ ερμηνείας της Ηρώς Σαΐα με την υπογραφή του Σταμάτη Κραουνάκη.

Η ιδιαίτερη ερμηνεύτρια Ηρώ Σαΐα, παράλληλα με τις εμφανίσεις της δίπλα στους πιο σημαντικούς Έλληνες συνθέτες και τραγουδιστές, παρουσιάζει στη Σύρο την επιτυχημένη μουσική παράσταση "Γυναίκα Τριαντάφυλλο".

Η παράσταση είναι διανθισμένη από τις καλύτερες στιγμές του ελληνικού αλλά και του διεθνούς ρεπερτορίου με τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι, του Γιάννη Σπανού, του Σταμάτη Κραουνάκη, του Θάνου Μικρούτσικου, του Νίκου Αντύπα, του Κώστα Καλδάρα, της Λένας Πλάτωνος, του Σταύρου Ξαρχάκου, του Νίκου Μαμαγκάκη των Beatles, του Sergio Endrigo κ.ά, αλλά και από τον πιο πρόσφατο δίσκο της Ηρώς Σαΐα «Λευκό Χαρτί».

Τραγούδια παλιά και δικαιωμένα από το χρόνο και τραγούδια σύγχρονα που διάλεξαν ο Σταμάτης Κραουνάκης μαζί με την Ηρώ Σαΐα.

Την περασμένη χρονιά το ρεσιτάλ "Γυναίκα Τριαντάφυλλο" κατάφερε να αποκομίσει διθυραμβικές κριτικές , να κερδίσει την αγάπη του κόσμου και να επιτύχει συνεχόμενα "sold-out" στο θέατρο του Ιδρύματος "Μιχάλης Κακογιάννης", σε σκηνοθεσία Σταμάτη Κραουνάκη.

Φέτος, η αισθαντική ερμηνεύτρια ταξιδεύει την επιτυχημένη παράστασή της σε επιλεγμένες πόλεις και θεατρικούς χώρους ανά την Ελλάδα. Συνοδοιπόροι της στο μουσικό αυτό ταξίδι θα είναι δύο εξαιρετικοί σολίστ, ο Νεοκλής Θεοφυτίδης στο πιάνο και η Αριάδνη Πόλκα στο βιολοντσέλο.

Ένα ιδιαίτερο ρεσιτάλ αφιερωμένο στο λουλούδι που λέγεται ΑΓΑΠΗ.

Τιμή εισιτηρίου: 13€

Διοργάνωση: Εταιρεία δημοσίων θεαμάτων FS