Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δ.Κ. Άνω Σύρου στο Κίνι

«Εντυπωσιακή προσέλευση»

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, έκοψε η Δημοτική Κοινότητα Άνω Σύρου, την Κυριακή 17 Ιανουαρίου, στο κτίριο του παλαιού δημοτικού σχολείου Κινίου.

Παρόντες στην εκδήλωση, ήταν αρκετοί δημοτικοί σύμβουλου, αλλά και πλήθος κόσμου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να διασκεδάσουν, αφού έπειτα από τον χαιρετισμό του προέδρου κ. Δημήτρη Ξανθάκη και την κοπή της πίτας, ακολούθησε κέρασμα, αλλά και ζωντανό τραγούδι.

Όπως σημείωσε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Άνω Σύρου, «η Δημοτική Κοινότητα, με πρωτοβουλία του Τοπικού Συμβουλίου, αποφάσισε να τιμήσει τους κατοίκους του Κινίου, Επισκοπείου, Αληθινής και Άνω Σύρου, αλλά κυρίως του χωριού, με το να κόψει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της στην αίθουσα του πρώην Δημοτικού Σχολείου στο Κίνι. Η πρόσκληση στους κατοίκους έγινε, η προσέλευση είναι εντυπωσιακή και γι’ αυτό τους ευχαριστούμε πολύ. Τους ευχόμαστε χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία».

Σημειώνεται πως η Δ.Κ. Άνω Σύρου, πρόκειται να συμμετέχει στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του ΚΑΠΗ Άνω Σύρου, προκειμένου, σύμφωνα με τον πρόεδρο, «να τιμήσουμε τον οικισμό της Άνω Σύρου, στον οποίο και εδρεύουμε».