2ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού

Ξεκινά η αναζήτηση...

  • Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου, 2016 - 06:10

Αντίστροφη μέτρηση ξεκινά για το 2ο κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού, με την έναρξή του να ορίζεται την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου στις 21.00 το βράδυ, στην έπαυλη Τσιροπινά στην Ποσειδωνία.

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση των αρμοδίων.

Οι ομάδες

Λουκουμοαγαπητοί και Λουκουμοαγαπητές, Καθώς έχουμε μπει στην πρώτη θεότρελη εβδομάδα του Κυνηγιού σας ανακοινώνουμε τις ομάδες που θα συμμετέχουν και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του 2ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού: 1. ΑΝΩ ΠΟΤΑΜΩΝ-Μiss Marple, 2. ΕΚΕΙΝΟΙ..ΟΙ ΖΑΒΟΙ, 3. ΛΟΥΚΟΥΜΟΣΚΟΝΗ, 4. ΟΙ ΩΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΗ,

5. ΚΑΝΤΙΝΕΛΟΙ ΣΥΡΟΥ-Ομάδα Πεζοπόρων Σύρου, 6. ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ,

7. "ΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΑΙΔΑ'' του Syros By Night, 8. ΛΟΥΚΟΥΜ-ΤΖΕΡΤΖΕΛΕ, 9. ΛΟΥΚΟΥΜΟΑΛΦΑ, 10. Μ.Α.Π.Ε.Σ., 11. ΛΟΥΚΟΥΜΟΚΟΜΑΝΤΟ, 12. HULKUMATOI, 13. ΛΑΛΟΙ και 14. ΒΑΡΗΚΟΑ ΚΟΑΛΑ.

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων 2ου Κυνηγιού Κρυμμένου Λουκουμιού

Στην έναρξη η επιτροπή διοργάνωσης θα παρουσιάσει το παιχνίδι και θα απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση. Επιπλέον θα παραδοθούν οι γρίφοι στις ομάδες οι οποίες θα έχουν περιθώριο έως την Κυριακή 6 Μαρτίου να τους λύσουν. Θα ακολουθήσει δοκιμασία μικρής διάρκειας γι’αυτό χρειάζεται να παρευρεθούν τουλάχιστον 3 άτομα από κάθε ομάδα.

Πρώτη Δοκιμασία: Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 11:30π.μ. στην αίθουσα Τέχνης Γ. & Ε. Βάτη. Αρκετή τρέλα και δημιουργικότητα χρειάζονται για την πρώτη δοκιμασία του Κυνηγιού με τίτλο " Αν δε ταιριάζαμε δε θα συμπεθεριάζαμε! " Η επιτροπή διοργάνωσης θα παρουσιάσει την δοκιμασία στις ομάδες οι οποίες θα έχουν χρονικό περιθώριο μέχρι τις 14:30μ.μ. να προετοιμαστούν ώστε να παρουσιάσουν την δουλειά τους.

Δεύτερη και Τελική Δοκιμασία: Κυριακή 6 Μαρτίου 16:00μ.μ. στην αίθουσα Τέχνης Γ. & Ε. Βάτη. Οι αρχηγοί των ομάδων θα παραδώσουν τους λυμένους γρίφους στην Λουκουμοεπιτροπή και μετά θα γίνει η αναγγελία της δοκιμασίας. Οι ομάδες θα έχουν χρόνο μέχρι τις 18:30μ.μ. και μετά θα παρουσιάσουν αυτό που μας έχουν ετοιμάσει. Θα σας δείξουμε πόσο πολύ σας αγαπάμε αλλά με " Άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε.. ".

Ετικέτες: