"Οι φίλοι όταν σμίγουνε..." από τον ΧΟΝ Πάρου

  • Τρίτη, 29 Μαρτίου, 2016 - 06:10

Έτοιμος για το καθιερωμένο ανοιξιάτικο ραντεβού του είναι ο Χορευτικός Όμιλος Νάουσας, ο οποίος παρουσιάζει στις 2 και 3 Απριλίου 2016, στην αίθουσα του Α.Μ.Ε.Σ. «Νηρέας» στη Νάουσα, την εκδήλωση με το γενικό τίτλο «Οι φίλοι όταν σμίγουνε».

To πρόγραμμα κάθε παράστασης θα είναι διαφορετικό και θα συμμετέχουν χορευτές από όλα τα τμήματα.

Παράλληλα, ο όμιλος θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει και να παρουσιάσει στον κόσμο της Πάρου το χορευτικό συγκρότημα του Δήμου Καρσίγιακα (Κορδελιό) της Σμύρνης (Karşıyaka Belediyesi Halk Dansları Topluluğu), ανταποδίδοντας έτσι τη φιλοξενία του το 2014 & 15 στην Τουρκία για αντίστοιχες εκδηλώσεις.

O ΧΟΝ, που στο παρελθόν είχε επίσης βρεθεί στη Σμύρνη το 2000 και το 2003, προσκλήθηκε και συμμετείχε για δύο συνεχόμενες χρονιές σε εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Καρσίγιακα και χαίρεται πολύ που θα ανταποδώσει τη ζεστή του φιλοξενία.

Στο συγκεκριμένο συγκρότημα συμμετέχουν άτομα που είχαν αρχικά φιλοξενηθεί στην Πάρο το 2002, ως μέλη συγκροτήματος πανεπιστημίου της Σμύρνης τότε, και τα οποία, στα χρόνια που μεσολάβησαν, ανέπτυξαν στενές διαπροσωπικές σχέσεις με μέλη του παριανού συλλόγου, με συχνές εκατέρωθεν ιδιωτικές επισκέψεις.