Τα παιδιά της Ορχήστρας των Κυκλάδων έκαναν τον "γύρο του κόσμου σε 80 μέρες"

  • Τετάρτη, 13 Απριλίου, 2016 - 14:42

Το γύρο του κόσμου σε 80 ημέρες είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν 30 παιδιά της Παιδικής Χορωδίας της Ορχήστρας των Κυκλάδων, παρακολουθώντας τη φημισμένη μουσικοθεατρική παράσταση του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών σε μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος του Ιουλίου Βερν.

Τα παιδιά απόλαυσαν ένα μοναδικό θέαμα με ζωντανή μουσική και βιντεοπροβολές, που παρουσιάζεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από έναν πολυπρόσωπο θίασο και παρασύρθηκαν σε ένα σαγηνευτικό ταξίδι με δράση, φαντασία, χιούμορ και ευαισθησία.

Η ιδέα, η πρωτοβουλία και η κάλυψη των εξόδων για το ταξίδι των παιδιών στην Αθήνα και την παρακολούθηση της παράστασης ανήκει στην κ. Δέσποινα Παρασκευαΐδου, τη βασική χορηγό της Ορχήστρας των Κυκλάδων που  την υποστηρίζει ένθερμα και σταθερά σε κάθε της βήμα. Είναι βέβαιο ότι κινήσεις σαν κι αυτή προσφέρουν χαρά και μοναδικές εμπειρίες στα παιδιά, ανεβάζουν το πολιτιστικό τους επίπεδο και τα βοηθάνε να αποκτήσουν γνώσεις, φαντασία και ποιότητα στη ζωή τους. Η Ορχήστρα των Κυκλάδων ευχαριστεί θερμά την κ. Δέσποινα Παρασκευαΐδου για την ευαισθησία και την αγάπη της.