Ξεκινούν οι επισκέψεις των “Syros Open Art Studios”

  • Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2016 - 23:31
  • /   Eνημέρωση: 2 Ιουλ. 2016 - 11:33

Οι ομαδικές επισκέψεις ξεναγήσεις στα εργαστήρια των καλλιτεχνών των “Syros Open Art Studios” ξεκινούν και δίνουν την ευκαιρία στο κοινό να ανακαλύψει την τέχνη, παράλληλα με τις ομορφιές του νησιού.

Οι ξεναγήσεις θα γίνονται κάθε Σάββατο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο και στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται διαδρομές εντός Ερμούπολης, που θα γίνουν με τα πόδια, και εκτός Ερμούπολης, όπου η μεταφορά θα πραγματοποιηθεί με αυτοκίνητο και θα είναι δωρεάν!

Τα καλλιτεχνικά εργαστήρια που θα μας υποδεχτούν, θα είναι κάθε φορά διαφορετικά και στο τέλος της ξενάγησης θα ακολουθεί συζήτηση καθώς και κέρασμα έκπληξη!!!

Οι ενδιαφερόμενοι φιλότεχνοι καλούνται να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους, καθώς ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων είναι περιορισμένος.

Αυτό που πρέπει να κάνουν, είναι να στείλουν ένα μήνυμα στην κεντρική σελίδα του SYROS OPEN ART Studios στο facebook, δηλώνοντας: το ονοματεπώνυμο, τον αριθμό ατόμων που θα συμμετέχουν, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και την ημερομηνία που επιθυμούν.

Σας περιμένουμε στο πρώτο μας ραντεβού το Σάββατο 2 Ιουλίου, στις 11πμ στη πλατεία Μιαούλη (μπροστά στην παιδική βιβλιοθήκη - δεξιά από τα σκαλιά του Δημαρχείου).

Ετικέτες: