Το "Πανηγύρι της Αναλήψεως" στην παραλία της Αζολίμνου

Αθρόα ήταν για μία ακόμη φορά η συμμετοχή του κόσμου στο διήμερο “Πανηγύρι της Αναλήψεως” που διοργάνωσε και φέτος ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μάννα στο χωριό της Αζολίμνου.

Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και τους ισχυρούς ανέμους που ταλάνισαν και το νησί της Σύρου, πολλοί πιστοί προσήλθαν το απόγευμα της Πέμπτης στο εκκλησάκι της Αναλήψεως, όπου ο πατέρας Αντώνιος Βουτσίνος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία. Στη συνέχεια, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν τους λαχταριστούς λουκουμάδες που, κατά το έθος, κεράστηκαν από τα μέλη του Συλλόγου.

Την επόμενη μέρα, μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν στο καθιερωμένο γλέντι που συνδιοργάνωσαν ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μάννα και ο Σύλλογος Επαγγελματιών Αζολίμνου – Μάννα στην παραλία της Αζολίμνου με το κέφι και το χορό να έχουν τον πρώτο λόγο.

Σημειώνεται ότι στις εκδηλώσεις συμμετείχαν τα χορευτικά τμήματα του εργαστηρίου “η σοφία...της παράδοσης” που εδρεύει στην Ποσειδωνία.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το πανηγύρι έδωσε μια μεγάλη "ανάσα" στις τοπικές επιχειρήσεις οι οποίες κατακλύστηκαν από κόσμο που βρήκε την ευκαιρία να βγει από τον κόσμο του και να περάσει καλά.