Επιτυχημένη εκδήλωση του So Easy για την ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς

Ξενόγλωσσοι κατακτητές

Ισχυρή γνώση σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο εκπαιδευτικό περιβάλλον που προσφέρει το Κέντρο Ξένων Γλωσσών So Easy στη Σύρο απέκτησαν κατά τη διάρκεια μίας ακόμη σχολικής χρονιάς τα παιδιά που φοίτησαν σε αυτό, καθώς η πολύτιμη παρουσία του στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στο νησί, αξιολογήθηκε και πάλι... με άριστα.

Τα παραπάνω επιβεβαίωσαν οι παρευρισκόμενοι γονείς και συγγενείς των μαθητών στην εκδήλωση λήξης που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο “Ερμής”, οι οποίοι απέδωσαν το θερμότερο χειροκρότημά τους στα παιδιά που ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους, παρουσιάζοντας μέσα από πολλές εκπλήξεις την ποιοτική γνώση τους.

Υψηλού επιπέδου πρόοδος

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της γιορτής που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα ball room, μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά που φοιτούν στο So Easy έκλεψαν τις εντυπώσεις με τραγούδι, χορό, ποιήματα αλλά και κείμενα γνωστών λογοτεχνών και συγγραφέων που παρουσίασαν στους γονείς τους. Η ευκολία στην ανάγνωση και στο διάλογο επιβεβαίωσε την επιτυχία των δασκάλων τους και του προσωπικού του Κέντρου Ξένων Γλωσσών, η οποία φέρει τη σφραγίδα και της υπεύθυνης Φωτεινής Σταθογιάννη.

Ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε η ανάγνωση επιστολών αγάπης προς την ίδια από μαθητές της, οι οποίοι εξέφρασαν τη χαρά τους για τη δυνατότητα που τους παρέχει το φροντιστήριο να διδάσκονται ξένες γλώσσες αποκτώντας εφόδια για τη μετέπειτα ζωή τους, αλλά ταυτόχρονα αποκομίζοντας χαρά και ζεστασιά σε ένα περιβάλλον που όπως τα ίδια ανέφεραν τους κάνει να αισθάνονται άνετα.

Προς το τέλος της εκδήλωσης, παίρνοντας τον λόγο η κα Σταθογιάννη, ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών, ενώ μίλησε αναλυτικά για τις νέες δυνατότητες που προσφέρει το φροντιστήριο επιπρόσθετα με όσα μέχρι σήμερα προσέφερε επιτυχώς. Στόχος, όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε δεν είναι άλλος από τη συνεχή κατάκτηση υψηλότερων στόχων, τους οποίους έρχεται να σφραγίσει η επιτυχία των 70 μαθητών την χρονιά που ολοκληρώθηκε.

Η ίδια, δηλώνοντας ενθουσιασμένη για το αποτέλεσμα έδωσε νέο ραντεβού τόσο για τα θερινά τμήματα που ήδη πραγματοποιούνται, όσο και για τη νέα σχολική σεζόν, υποσχόμενη ολοένα και πιο γερά βήματα προόδου.

Ετικέτες: