Συναυλία της Σοφίας Βόσσου στη Ποσειδωνία

Τραγούδησε για τα Συριανά φιλαράκια της

Μετά την επιτυχημένη συναυλία της Ερασμίας Μάνου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποσειδωνίας ''Ο Ποσειδών'' σε συνεργασία με τον εικαστικό επιμελητή Κώστα Λεούση υποδέχτηκε την Σοφία Βόσσου στον Πολιτιστικό Πολυχώρο Ποσειδωνίας το βράδυ της Τετάρτης στο πλαίσιο του προγράμματος Σύρος Πολιτισμός 2014. Τα έσοδα της επιτυχημένης συναυλίας η οποία πραγματοποιήθηκε για φιλανθρωπικούς λόγους θα διατεθούν στον Σύλλογο Παροχής Φροντίδας & Κατ' Οίκον Νοσηλείας Σύρου.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του ''Ποσειδών'' προκειμένου να στηρίξει και να συμβάλει με τον τρόπο του στην ενίσχυση του συλλόγου ειδικά σε μια δύσκολη εποχή για το Κατ οίκον Νοσηλεία. Παράλληλα απόλαυσε την ερμηνεύτρια η οποία έδωσε τον καλύτερο εαυτό της μέσα από γνωστά κομμάτια της όπως ''το φιλαράκι'' και το ''Σαν να μπήκε η άνοιξη''.

Τόσο οι διοργανωτές όσο και ο κόσμος που παραβρέθηκε στον Πολιτιστικό Χώρο Ποσειδωνίας για να παρακολουθήσει από κοντά την αγαπημένη του καλλιτέχνιδα αναφέρθηκαν σε μια επιτυχημένη συναυλία μέσα από την οποία οι θεατές κατάφεραν τα ταξιδέψουν στο χρόνο.