To Mεγάλο Μπαλόνι των ευχών στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μυκόνου

  • Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου, 2016 - 09:35

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Μυκόνου σε συνεργασία με την ΚΔΕΠΠΑΜ και τον Δήμο Μυκόνου, πραγματοποίησε και φέτος με μεγάλη επιτυχία την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Η προσέλευση των παιδιών ήταν μεγάλη, όπως κάθε άλλη φορά. Μικροί και μεγάλοι γίναμε μία αγκαλιά. Τραγούδια των Χριστουγέννων μας έκαναν συντροφιά, γλυκίσματα και δώρα εκπλήξεις  για κάθε παιδάκι. Φυσικά δεν έλειψαν οι χειροτεχνίες με χριστουγεννιάτικα θέματα, τα κεράσματα για τους μεγαλύτερους, ζεστά και δροσερά ροφήματα.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε την κα. Εύα Νικηφόρου, η οποία μας παρουσίασε το χριστουγεννιάτικο παραμύθι «Μίσκα», μεταμφιεσμένη σε αρκουδάκι, υποδυόμενη πιστά το ρόλο της, κρατώντας την προσοχή των παιδιών προσηλωμένη πάνω της.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχάσουμε το Μεγάλο Μπαλόνι με τις ευχές των παιδιών προς τον Άγιο Βασίλη, το οποίο θα φτάσει σίγουρα στον προορισμό του.

Επίσης, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε την κα. Μαριγούλα Αποστόλου-ΑΒ Food Market, το βιβλιοπωλείο «Στην Πένα», το κατάστημα «ΟΙΚΙΑ», το κατάστημα «Αγάπη είναι...», το βιβλιοπωλείο «Παράγωνο» και την κυρία Ιωάννα Χειμωνά – face painting, για τις ευγενείς χορηγίες τους, χάριν στις οποίες ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδήλωση.

Τέλος, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε την Βιβλιοθηκονόμο κυρία Βασιλική Νικηφορίδου και την ομάδα της, για την άρτια και διοργάνωση της γιορτής, καθώς και τους γονείς που έφεραν τα παιδιά τους, ώστε να χαρούν και να μπουν στο κλίμα των Χριστουγέννων.