Κύκλος σεμιναρίων μουσικής εκπαίδευσης στην Πάρο

Διεθνή Σεμινάρια Καλοκαιριού 2013

Δύο εβδομαδιαίους κύκλους σεμιναρίων διοργανώνουν από τις 19 Ιουλίου έως τις 3 Αυγούστου ο Δήμος της Πάρου και η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. Συγκεκριμένα, πραγματοποιούν τα Διεθνή Σεμινάρια Καλοκαιριού 2013 (Paros Municipality International summer courses 2013) σε συνεργασία με κορυφαίους ξένους και Έλληνες μουσικούς δημιουργούς διεθνούς φήμης. Είναι το πρώτο βήμα προς την προοπτική θεσμοποίησης των πολιτιστικών και εκπαιδευτικών της δραστηριοτήτων.

Πρόκειται για μια κοινωφελή, μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία που περιλαμβάνει δύο εβδομαδιαίους κύκλους σεμιναρίων μουσικής εκπαίδευσης και συναυλιών διεθνούς εμβέλειας πανεπιστημιακού επιπέδου

Το σκεπτικό του σχεδιασμού εξασφαλίζει αναμφίβολα την εντόπια & διεθνή προβολή της Πάρου τοποθετώντας την στους πρωτοπόρους των ποιοτικών πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Παράλληλα προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα και συναυλίες υψηλού επιπέδου στην τοπική κοινωνία αλλά και ευρύτερα στη Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι ενδιαφερόμενοι Παριανοί μπορούν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια δωρεάν.

Στο πλαίσιο του ανωτέρω θεσμού θα παρουσιαστούν 4 συναυλίες.

- 20/7 Balikos & Friends – Guitar Exploration στο Πάρκο Πάρου.

- 27/7 Guitar Exploration & Παριανά συγκροτήματα στην αίθουσα Π.Σ. «Αρχίλοχος».

- 28/7 Moving Sounds στο Πάρκο Πάρου

- 3/8 Intuitive Music με την συμμετοχή σπουδαστών στο Θέατρο Λευκών.

Από την Τρίτη 23 έως την Πέμπτη 25 Ιουλίου θα διεξαχθεί στον Αρχίλοχο (09:00 – 12:00 μ.μ.) ανοιχτό "jam sessions" των σπουδαστών του σεμιναρίου" guitar explorations" και το Σάββατο 27 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί συναυλία των σπουδαστών του σεμιναρίου guitar explorations" με την συμμετοχή παριανών συγκροτημάτων.

Ετικέτες: 

Διαβάστε ακόμα