"Musical Αγάπη μου" με την υπογραφή της Ευγενίας Μανωλίδου

Διάσημες παραστάσεις του παγκόσμιου μουσικού θεάτρου, αλλά και κλασικές ταινίες από τον ελληνικό κινηματογράφο “αναβίωσαν” στη σκηνή του Θεάτρου “Απόλλων” μέσα από γνωστά αγαπημένα τραγούδια που όλοι μας έχουμε ακούσει, τραγουδήσει και χορέψει.

Η συναυλία “Musical Αγάπη μου” με την υπογραφή της συνθέτριας και μαέστρου Ευγενίας Μανωλίδου ολοκλήρωσε τον επιτυχημένο κύκλο της στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, με ένα διήμερο παραστάσεων, το οποίο παρέσυρε το κοινό στους ξέφρενους ρυθμούς του θεάτρου και της έβδομης τέχνης.

Η Σία Κοσκινά, ο Παναγιώτης Πετράκης, η Ευδοκία Μωυσίδου και ο Γιάννης Φίλιας συναντήθηκαν για τελευταία φορά επί σκηνής, προσκαλώντας τους θεατές σε ένα μουσικό πάρτι χωρίς προηγούμενο, υπό τη διεύθυνση και καθοδήγηση της κ. Μανωλίδου.

“Μουσικές” περιπλανήσεις με άρωμα έβδομης τέχνης

Το πρώτο μέρος της παράστασης περιελάμβανε μεγάλες επιτυχίες του μουσικού θεάτρου που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία, από το “Grease” και το “West Side Story”, μέχρι το “Fame” και το “Mamma Mia”.

Η εκθαμβωτική σκηνική παρουσία και οι δυνατές ερμηνείες των συντελεστών, σε συνδυασμό με την επιθυμία του κόσμου να “περιπλανηθεί” σε γνώριμα μουσικά μονοπάτια οδήγησαν στο δεύτερο μέρος της συναυλίας, όπου το κέφι απογειώθηκε στα ύψη, μέσα από ένα μοναδικό αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο.

Η μαέστρος και παραγωγός της συναυλίας Ευγενία Μανωλίδου εξέφρασε τη χαρά της για την ευκαιρία που της δόθηκε να εμφανιστεί ξανά στη σκηνή του Θεάτρου “Απόλλων”, όπου πριν από 13 χρόνια παρουσίασε την πρώτη της παράσταση, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της στην Αμερική. “Το να έρχομαι σε αυτό το θέατρο όταν ετοιμάζω κάτι καινούριο καλλιτεχνικά, για μένα είναι κάθε φορά σαν τελετουργία” είπε χαρακτηριστικά και ευχαρίστησε το κοινό που αγκάλιασε τη φιλόδοξη αυτή παραγωγή, σε μια τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία όπως η σημερινή.