"Μια τρύπα στον καιρό… κύριε Μάνο" στον Πολιτιστικό Χώρο "Μάνος Ελευθερίου"

  • Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2015 - 21:04

Στον “αέρα” βρίσκεται ήδη το ραδιοφωνικό σποτ για τη συναυλία «Μια τρύπα στον καιρό… κύριε Μάνο», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Αυγούστου 2015, ώρα 21:30, στον πολιτιστικό χώρο "ΜΑΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ", στο πλαίσιο του προγράμματος “Σύρος Πολιτισμός 2015”.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας σε μία βραδιά αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου και στα δικά του τραγούδια. Μαζί τους ο Γιάννης Κότσιρας και η Δήμητρα Παπίου. Ο Μάνος Ελευθερίου διαβάζει αποσπάσματα του έργου του. Σάββατο 15 Αυγούστου.

Με αφορμή την πρόσφατη συνεργασία τους στην τελευταία ομότιτλη δισκογραφική δουλειά του, αλλά και την πολυετή σχέση που τους ενώνει με δεκάδες τραγούδια στην προσωπική του δισκογραφία, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας παρουσιάζει με μεγάλο σεβασμό, μια βραδιά αφιέρωμα στον φίλο του Έλληνα ποιητή, στιχουργό και πεζογράφο Μάνο Ελευθερίου.

Μια βραδιά με σημαντικές στιγμές μιας πορείας πολλών χρόνων. Στίχους που αγαπήθηκαν και έχουν αφήσει το ίχνος τους στο ελληνικό τραγούδι θα ερμηνεύσουν εκτός από τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και οι συμμετέχοντες: Γιάννης Κότσιρας και Δήμητρα Παπίου.

Κατά τη διάρκεια της μουσικής αυτής εκδήλωσης, ο ίδιος ο Μάνος Ελευθερίου θα διαβάσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο αποσπάσματα από ποιήματά του.

Πολιτιστικός Χώρος Μάνος Ελευθερίου

Ώρα έναρξης στις 21:30.

Για να κατεβάσετε το spot, κάντε κλικ εδώ.