Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στον Χώρο Πολιτισμού "Μάνος Ελευθερίου"

  • Τρίτη, 19 Ιουλίου, 2016 - 11:53

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μαζί με πέντε εξαιρετικούς σολίστες μουσικούς έρχεται για μία βραδιά στη Σύρο τη Δευτέρα 8 Αυγούστου στις 21.00 στον Χώρο Πολιτισμού «Μάνος Ελευθερίου» για να παρουσιάσει τη μουσική παράσταση «Τα χρώματα της Ελλάδας», που ταξίδεψε εκτός συνόρων, μάγεψε το κοινό και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές.

Με ένα ουράνιο μουσικότόξο με Χρώματα από την Ελλάδαθα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, μια από τις πιο αγαπημένες διαχρονικές Ελληνίδες ερμηνεύτριες, η οποία φημίζεται για την “δωρική” και τρυφερή φωνή της, την ξεχωριστή έκφρασή της και την μοναδική σκηνική της παρουσία που ξεσηκώνει το κοινό σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου.

Η “μοναδική” Άλκηστις όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν όσοι έχουν την τύχη να την ακούσουν, είναι ο κρίκος που ενώνει την Ελληνική μουσική με τον διεθνή κινηματογράφο και το μιούζικαλ: “κάθε εμφάνιση αυτής της μούσας είναι μία εμπειρία μοναδική χωρίς σύγκριση” έχει σχολιάσει αρκετές φορές ο διεθνής τύπος.

Μετά το «Μetropolitan Museum» της Νέας Υόρκης, το «Catogan theater» στο Λονδίνο, το «Alhambra theater» στο Παρίσι και μια σειρά συναυλιών σε επιλεγμένους χώρου σε όλη την Ελλάδα, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μαζί με τους μουσικούς της συνεργάτες θα παρουσιάσου αυτήν την παράσταση στη Σύρο.

H εξαιρετική ερμηνεύτρια θα μας συγκινήσει τραγουδώντας μελοποιημένη ποίηση του Νομπελίστα Οδυσσέα Ελύτη και θα συνεχίσει με σύγχρονη Ελληνική μουσική, χαρίζοντας μας τα καλύτερα της τραγούδια που θα μας κάνουν να ονειρευτούμε, να αγαπήσουμε, να ξεχάσουμε, τραγούδια μελωδικά, με ροκ πινελιές, τραγούδια που θα γεμίσουν την ψυχή μας.

Μαζί της μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών διακεκριμένων σολίστ, οι οποίοι ξεχωρίζουν με το πάθος τους, ξεδιπλώνοντας μοναδικά στην σκηνή το ταλέντο τους.

ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ – ΣΥΡΟΣ

ΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ «ΜΑΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ»

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Γενική Είσοδος: 14€

Ώρα έναρξης: 21:00

Σημεία προπώλησης: Θέατρο Απόλλων,  Virmar – Χίου 27 Πλατεία Μιαούλη, 

Τέχνη – Μελίνας Μερκούρη 8 Έναντι Πνευματικού Κέντρου, Πρωτοπαπαδάκη 16

www.ticketservices.gr, τηλεφωνικές παραγγελίες 2107234567