Έναρξη προπώλησης εισιτηρίων για τη "Μεγάλη Χίμαιρα"

Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό, σε ιδρύματα της Σύρου
  • Τρίτη, 12 Μαΐου, 2015 - 06:20

Αύριο, Τετάρτη 13 Μαΐου θα ξεκινήσει στο Θέατρο Απόλλων η προπώληση των εισιτηρίων για τις τρεις παραστάσεις της “Μεγάλης Χίμαιρας” στη Σύρο, στις 30, 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου 2015.

Ο λόγος για ένα από τα πιο γνωστά και αγαπητά μυθιστορήματα των τελευταίων εξήντα χρόνων, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Τάρλοου, εγγονού του μεγάλου συγγραφέα, που παρουσιάστηκε σε παγκόσμια πρώτη στις 14 Ιουλίου 2014 από το Θέατρο Πορεία, σε συμπαραγωγή με το Φεστιβάλ Αθηνών.

Η φιλοξενία της μαγευτικής και συγχρόνως ιδιαίτερα απαιτητικής αυτής παραγωγής στο νησί της Σύρου, έγινε εφικτή χάρη στην ευγενική χορηγία του ιδρύματος Αντώνη Ε. Κομνηνού. Μετά από επιθυμία του χορηγού, όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια των παραστάσεων θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό, σε ιδρύματα της Σύρου.

Η παραγωγή έχει φέτος συμπληρώσει έναν θριαμβευτικό κύκλο sold-out παραστάσεων στο Θέατρο Πορεία, ενώ έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές τόσο για τη σκηνοθετική προσέγγιση του Δημήτρη Τάρλοου όσο και για τις αξιόλογες ερμηνείες των ηθοποιών της.

Η θεατρική διασκευή του βιβλίου έχει γίνει από τον Στρατή Πασχάλη, ενώ οι κινηματογραφικές σεκάνς που πλαισιώνουν το έργο είναι σε σκηνοθεσία του Χρήστου Δήμα. Τα σκηνικά και τα κοστούμια υπογράφει η Ελένη Μανωλοπούλου, τους φωτισμούς ο Αλέκος Αναστασίου και τη μουσική η Κατερίνα Πολέμη. Στον ρόλο της Μαρίνας, η εξαιρετική Αλεξάνδρα Αϊδίνη.

Ώρες λειτουργίας:

Καθημερινά 10:00 – 15:00

Τρίτη & Πέμπτη απόγευμα 18:00 – 21:00

Λόγω αυξημένης ζήτησης, ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης ενημερώνει το κοινό ότι η παραλαβή εισιτηρίων θα πρέπει να γίνει μέχρι και τις 28 Μαΐου 2015. Μετά την ημερομηνία αυτή θα γίνει αυτόματη ακύρωση των κρατημένων θέσεων από το ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων.

Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι 12€ (κανονικό) και 10€ (μειωμένο: φοιτητικό, παιδικό, ΑΜΕΑ, ανέργων, και εξώστες Α & Β).

Ώρα έναρξης παραστάσεων: 20:00. Η παράσταση διαρκεί 150', ενώ περιλαμβάνεται διάλειμμα.

ΔΙΑΝΟΜΗ:

Αλεξάνδρα Αϊδίνη (ΜΑΡΙΝΑ), Νίκος Ψαρράς (ΓΙΑΝΝΗΣ), Όμηρος Πουλάκης (ΜΗΝΑΣ), Σοφία Σεϊρλή (ΡΕΪΖΑΙΝΑ), Ηλιάνα Μαυρομάτη (ΛΙΛΗ – ΚΑΛΛΙΟΠΗ – ΒΙΕΤΝΑΜΕΖΑ ΠΟΡΝΗ), Κατερίνα Τράμπα, Βασιλική Παναγιώτογλου (ΑΝΝΟΥΛΑ, κόρη της Μαρίνας), Αλίκη Αλεξανδράκη (ΑΝΝΕΖΙΩ), Δημήτρης Τάρλοου (ΕΝΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ)