On camera o Μυστήριος Mr Love και το θύμα... του

  • Παρασκευή, 27 Μαΐου, 2016 - 12:37

Έναν ενδιαφέροντα, ζωηρό μα κι αινιγματικό “πρόλογο” όλων εκείνων που θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το θεατρόφιλο κοινό της Σύρου στην παράσταση “Ο Μυστήριο Mr Love” το απόγευμα (18.30) και το βράδυ (21.00) του Σαββάτου στον ιστορικό “Απόλλωνα”, γράφουν... στην κάμερα οι ηθοποιοί Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Τζένη Διαγούπη.

Εισπράττοντας τις πρώτες δονήσεις από το θέατρο της Ερμούπολης από σήμερα το πρωί – όπως χαρακτηριστικά τόνισαν εντυπωσιασμένοι -, οπότε και βρέθηκαν στον χώρο προκειμένου να πραγματοποιήσουν ορισμένες πρόβες, μίλησαν για την πλοκή του ερωτικού θρίλερ στο οποίο πρωταγωνιστούν, δίνοντας στο φως στοιχεία του γοητευτικού απατεωνίσκου Mr Love αλλά και της ταπεινής – με κουσούρι - καπελούς, Αδελαΐδας Πίντσιν.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν από το φουαγιέ του θεάτρου “Απόλλων” αναφέρθηκαν στη συνεχή εναλλαγή συναισθημάτων και σκέψεων που “γεννά” το θεατρικό έργο, μεταφέροντας παράλληλα τη μαγεία και το μυστήριο της πόλης του Λονδίνου κατά το 1910, όπως ακριβώς το αποτύπωσε η Κάρολαιν Λιτς.

Για το “έξυπνο έργο” που χαρακτηρίζεται από έντονο ερωτισμό παρακολουθήστε αναλυτικά τις δηλώσεις των δύο πρωταγωνιστών στο βίντεο που ακολουθεί, όπου οι ίδιοι μιλούν επίσης για την επιλογή – απόφαση παρουσίασης του θεατρικού, τόσο στην Σύρο, όσο και στην Τήνο.

Να σημειωθεί πως, τόσο η κ. Διαγούπη, όσο και ο κ. Μπουρδούμης παραχώρησαν συνεντεύξεις στην εφημερίδα.

Οι συνεργάτες – διοργανωτές

Απόδοση – σκηνοθεσία: Γιώργος Βάλαρης

Σκηνικά: Διονύσης Χριστοφιλογιάννης

Κοστούμια: Χριστίνα Κοντοβά

Μουσική: Παναγιώτης Τσεβάς

Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας

Φωτογραφίες : Γιώργος Καλφαμανώλης

Βοηθός Σκηνοθέτη: Bασίλης Κουλακιώτης

Διάρκεια: 85 λεπτά.

Διοργανωτής της παράστασης είναι το ταξιδιωτικό γραφείο Trippy.gr