Το «Βιβλίο των Θρύλων» ανοίγει στο Θέατρο Απόλλων

  • Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου, 2016 - 06:21

Ο Aσημένιος Ιππότης θα "ανοίξει" το Βιβλίο των Θρύλων στο Θέατρο "Απόλλων" στις 3 και 4 Ιανουαρίου 2017, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης.

Μέσα από την «θρυλική» παιδική παράσταση που έχουν παρακολουθήσει μέχρι σήμερα περισσότεροι από 62.000 θεατές, οι μικροί φίλοι τα Σύρου θα ανακαλύψουν πόσο η τεχνολογία επηρεάζει την ψυχολογία την ψυχολογία τους και πόσο τo διαδίκτυο, τα  ηλεκτρονικά παιχνίδια και η τηλεόραση είναι υπεύθυνα για την αποξένωση τους;

Υπόθεση

Έτος 2077.  Η φύση και τα ζώα έχουν εξαφανιστεί λόγω της ραγδαίας εξέλιξης της τεχνολογίας.  Οι άνθρωποι έχασαν την φαντασία τους, την επικοινωνία, τα όνειρα και το γέλιο... Μόνο ένα μικρό παιδί που ακόμη ονειρεύεται, γίνεται βοηθός του ασημένιου ιππότη Άσταναπαν και μαζί με τους υπόλοιπους ήρωες ανοίγουν το βιβλίο των θρύλων, το οποίο έρχεται να μας θυμίσει αξίες που έχουν χαθεί.

Τα εντυπωσιακά ζωγραφικά σκηνικά μαζί με τον ειδικό σύγχρονο φωτιστικό εξοπλισμό θα ενθουσιάσουν τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους θεατές. Η παράσταση  είναι κατάλληλη για παιδιά από  2 ετών έως και 13.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Ίντρα Κέιν, Βάσια Λακουμέντα, Αρμάν Εδουάρδος Μενετιάν,  Δημήτρης Πιέτρης

Σε ρόλους έκπληξη εμφανίζονται σε βιντεοπροβολή ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Μαρία Μπεκατώρου. Στον ρόλο της μάγισσας  η Βίκυ Σταυροπούλου. Το τραγούδι της παράστασης με τίτλο «Δεν φοβάμαι τίποτα» συνέθεσε και ερμήνευσε η Τζώρτζια Κεφαλά του συγκροτήματος «Μπλε». Η πρωτότυπη μουσική ανήκει στον Νίκο Σπηλιώτη.