“Sex on the beach” στην παραλία της Βάρης

Νεανικές εξορμήσεις

Η άνοδος της θερμοκρασίας, σε συνδυασμό με την πανηγυρική λήξη μιας ακόμη μαθητικής περιόδου αποτελούν για τους νέους και τις νέες το βασικό κίνητρο για ημερήσιες εξορμήσεις στις παραλίες του νησιού, όπου τα καθημερινά προβλήματα και οι έγνοιες δεν έχουν καμία απολύτως θέση.

Στην προσπάθειά τους να καταστήσουν την Βάρη πόλο έλξης για την νεολαία, το Tropical cafe – bar και το Ξενοδοχείο Camelo γιόρτασαν το τέλος των σχολικών εξετάσεων με ένα ξέφρενο πάρτι, γεμάτο ένταση, χορό και νεανικό παλμό, υπό τον τίτλο “Sex on the beach”.

Με τη διασκέδαση να έχει τον πρώτο λόγο, οι λουόμενοι είχαν την ευκαιρία να χαρούν τη ζεστή θάλασσα, να πιουν δροσερά ροφήματα, να παίξουν παιχνίδια στην άμμο, αλλά και να λικνιστούν με τις μουσικές επιλογές των Μάνου Γεωργίου και Γιάννη Μαραγκού.

“Μύρισαν” νιάτα

Έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία τις φετινές υποχρεώσεις τους, οι νέοι ξεχύθηκαν στην παραλία και υποδέχτηκαν επίσημα το καλοκαίρι, απολαμβάνοντας τον καυτό ήλιο δίπλα στη θάλασσα. Οι ρακέτες, το beach volley και τα μακροβούτια είχαν την τιμητική τους, ενώ η διασκέδαση συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες.

“Είναι σημαντικό να υποστηρίζονται τέτοιες προσπάθειες από τα Συριανά παιδιά”, δήλωσε στην “Κοινή Γνώμη” η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βάρης Ιωσηφίνα Μακρυωνίτου, σημειώνοντας ότι “είναι μεγάλη χαρά να βλέπει κανείς την παραλία γεμάτη από νεολαία”. Πρόσθεσε δε, ότι θα πρέπει να ακολουθήσουν κι άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες, που έχουν ως κύριο λόγο να περνά ο κόσμος όμορφα και να διασκεδάζει όσο μπορεί καλύτερα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στις 13 και 14 Ιουλίου, το Ξενοδοχείο Camelo διοργανώνει στην παραλία της Βάρης τουρνουά Ξυλορακέτας, στο οποίο αναμένεται μεγάλη συμμετοχή του κοινού.


Σχόλια

Αδάμ Τσουντός. Τρί, 18 Ιουν. 2013 - 22:04

Πραγματικά, πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση. Μία παράκληση έχω μόνο. Επειδή η γιαγιά μου δεν γνωρίζει ξένες γλώσσες, μήπως οι διοργανωτές της εκδήλωσης, μπορούν να αποδώσουν και στα Ελληνικά, τον τίτλο της εκδήλωσης ;;