“Άνοιξε” πύλες το πιο δροσερό στέκι στο Μάννα

Crystal pool bar

Ιδανικό για events και εκδηλώσεις γύρω από την πισίνα

Τους λάτρεις του καλοκαιριού υποδέχεται στη Σύρο το νέο στέκι Crystal pool bar που λειτουργεί καθημερινά στην περιοχή Μάννα δίπλα από το γυμναστήριο Μετάλλαξη.

Οι ιδιοκτήτες του χώρου δημιούργησαν έναν όμορφο κι ευχάριστο χώρο με σκοπό να καταστεί αγαπημένη επιλογή διασκέδασης και αναψυχής για όλους όσοι επιθυμούν να απολαύσουν το μπάνιο τους στη μεγάλη πισίνα που δεσπόζει στο κέντρο.

Καλοκαιρινή απόλαυση

Συγκεκριμένα, το Crystal pool bar θα είναι ανοικτό καθημερινά από τις δέκα το πρωί προκειμένου όσοι θέλουν να πάρουν το πρωινό τους ή να πιουν τον καφέ και να απολαύσουν ένα καλοκαιρινό σνακ. Σημειώνεται πως, η πισίνα λειτουργεί παρουσία ναυαγοσώστη από τις 12 το πρωί έως και τις 3 το μεσημέρι καθώς και από τις 5 έως τις 8 και από τις 10 έως τις 12 το βράδυ. Ο χώρος προσφέρει όλες τις ανέσεις ενώ διαθέτει μπαρ και ξαπλώστρες. Η είσοδος είναι ελεύθερη και όποιος επιθυμεί να διοργανώσει ένα πάρτυ ή κάποια ιδιαίτερη εκδήλωση, μπορεί να επικοινωνεί με τους υπεύθυνους. Αξίζει να αναφερθεί πως χθες από νωρίς το απόγευμα στήθηκε μία όμορφη γιορτή με “φόντο” τη μουσική παρουσία των παραγωγών G Groove και Γιάννη Μαραγκού.