Συναυλία της Ορχήστρας των Κυκλάδων με την "Νέα Τάξη Πραγμάτων"

Τρία χρόνια μουσικής

Τρία χρόνια ζωντανής παρουσίας στο χώρο της Σύρου και όχι μόνο. Τρία χρόνια ποιοτικής μουσικής στα πολιτιστικά δρώμενα. Τρία χρόνια με την Ορχήστρα των Κυκλάδων.

Η προχθεσινή συναυλία στην πλατεία Μιαούλη, που κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η εκδήλωση της χρονιάς, επισφράγισε με τον καλύτερο τρόπο αυτά τα χρόνια.

Ο Νίκος Κυπουργός, οι ερμηνευτές, καθώς και οι μουσικοί μάγεψαν στην κυριολεξία το κοινό που είχε κατακλύσει την πλατεία.

Μουσικές και τραγούδια από το παρελθόν.... Μάνος Χατζηδάκης, Γιάννης Μαρκόπουλος, Σταμάτης Κραουνάκης, παρουσιάστηκαν μοναδικά ξεσηκώνοντας το κοινό και ταξιδεύοντάς το στα μονοπάτια της ποιοτικής μουσικής.

Αποκορύφωμα της μαγικής βραδιάς ήταν το πάντρεμα του χθες και του σήμερα μέσα από τις φωνές της "Νέας Τάξης Πραγμάτων", πάντα κάτω από την καθοδήγηση του Νίκου Κυπουργού.

Η βραδιά έκλεισε με το “Μια πόλη μαγική”, το οποίο αφιέρωσε ο κ. Κυπουργός στη Σύρο με το κοινό να τον επιβραβεύει με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα.

Είναι πλέον αδιαμφισβήτητο γεγονός, ότι η Ορχήστρα των Κυκλάδων αποτελεί ένα από τα γερά πολιτιστικά χαρτιά του νησιού και επιβάλλεται να στηριχθεί και να αναδειχθεί με κάθε τρόπο.