Απέκτησε ζωή ο πεζόδρομος της Θυμάτων Σπερχειού και της Πρωτοπαπαδάκη στη Σύρο

Δυναμικό ξεκίνημα

Ανταποκρίθηκε με θετική διάθεση ο κόσμος της Σύρου στο κάλεσμα των επιχειρηματιών του πεζόδρομου την Παρασκευή και το Σάββατο όπου πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες προγραμματισμένες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Γράφουν νέα σελίδα

Αναλυτικότερα, αργά το απόγευμα της Παρασκευής οι κάτοικοι του νησιού πραγματοποίησαν τον περίπατό τους στον εμπορικό δρόμο της Ερμούπολης όπου λίγο μετά τις 7 το απόγευμα δόθηκε το “σύνθημα” της έναρξης της χριστουγεννιάτικης περιόδου με το φωτισμό των δύο οδών. Ξεχωριστή νότα κατά τη διάρκεια της βραδιάς, χάρισε η παρουσία της χορωδίας του Αγίου Νικολάου στη συμβολή των δύο οδών, όπου τραγούδησε χριστουγεννιάτικους ύμνους. Αξίζει να σημειωθεί, πως οι εν λόγω πρωτοβουλίες στηρίζονται από τον Εμπορικό Σύλλογο Σύρου και το δήμο Σύρου – Ερμούπολης και εντάσσονται στο πλαίσιο της αλλαγής σελίδας που θέλουν να επιτύχουν οι επιχειρηματίες της πόλης, προκειμένου να ακουσθεί το νησί εκτός Σύρου κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Επιπρόσθετα, το Σάββατο το πρωί, μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν όμορφες δράσεις που έλαβαν χώρα στον πεζόδρομο, ο οποίος έσφυζε από ζωή. Τα μικρά παιδιά είχαν την ευκαιρία να γράψουν το δικό τους αισιόδοξο μήνυμα στα ξύλινα λευκά δέντρα που βρίσκονταν στις δύο οδούς και να χαρούν με το face painting (ζωγραφική στο πρόσωπο).

Υπενθυμίζεται πως οι συγκεκριμένες δράσεις πρόκειται να προβληθούν οργανωμένα και στον τηλεοπτικό σταθμό “Star” καθώς και στους ραδιοφωνικούς σταθμούς “Δρόμος” και “Δίεση” όπου και θα ακουστεί ο διαγωνισμός για την προσφορά των πακέτων που θα κληρωθούν σε τυχερούς, για διακοπές στο νησί κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Ετικέτες: