Στιγμές μαγικές με τους KINGS στο "Crystal Pool Bar"

“Φωτιά” στα όνειρα έβαλε το απόγευμα της Τετάρτης το συγκρότημα Kings, σε μια μοναδική live εμφάνιση στο “Crystal Pool Bar” στη Σύρο.

Το ταλαντούχο ποπ dance, RnB μουσικό δίδυμο ερμήνευσε αγαπημένες επιτυχίες τους όπως το “Λίγο ακόμα”, το “Στιγμές Μαγικές” καθώς και το ολόφρεσκο τραγούδι τους “Mojito”, το οποίο βρίσκεται καθημερινά στο playlist των clubs.

Ανανεωμένοι και με ανεβασμένη διάθεση, ο Συριανός Γιάννης Ρουσσουνέλος και η Antonella Cuellar παρέσυραν τους θαμώνες στο δικό τους ξεσηκωτικό και καλοκαιρινό ρυθμό. Στα decks έπαιξε μουσική ο Dj των Kings "TEO TZIMAS"

Σημειώνεται ότι ότι οι Kings έκαναν την πρώτη εμφάνιση τους στα εγχώρια μουσικά πράγματα τον Ιούνιο του 2012 με το πρώτο τους single “Για Μια Φορά” που κυκλοφόρησε από την εταιρεία LYRA.

Στη συνέχεια, έβγαλαν το single “Όπου Με Πας” από την καινούρια δισκογραφική στέγη τους EMI, το οποίο κατέκτησε την κορυφή των charts ενώ βρέθηκε και στην πρώτη θέση του ραδιοφωνικού airplay με βάση τις επίσημες μετρήσεις του media inspector.

Συνεργάστηκαν επίσης με τον μουσικό και ραδιοφωνικό παραγωγό Μιχάλη Τσαουσόπουλο και δημιούργησαν την international version του “Όπου Με Πας” με τίτλο “Follow The Night” που αγαπήθηκε ως το dance single του καλοκαιριού.

Οι KINGS έχουν ξεχωρίσει για τον ολόφρεσκο ήχο τους και τις νέες μουσικές τους ιδέες. Αγαπημένοι τους καλλιτέχνες είναι οι Black Eyed Peas, ο Pitbull, η Nicki Minaj, κ.α.

Ετικέτες: