Γυρίσματα μακριά από τα φώτα

  • Τρίτη, 24 Μαΐου, 2016 - 11:10

Την ώρα που η κοινή γνώμη ήταν επί ποδός για την επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Πάνου Καμμένου στη Σύρο, στο Δημαρχιακό Μέγαρο είχαν «γυρίσματα».

 

 

Καλημέρα!!!! #kings #pagwto #musicvideo #comingsoon #epicmusic #minosemi #tsaousopoulos #syros #syrosisland #summerhit #summer2016 #bts #behindthescenes #backstage #makingof

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Vangelis Tsaousopoulos (@vangelistsaousopoulos) στις

 

Την ώρα που τα μάτια όλων ήταν στραμμένα στην υπογραφή του συμφώνου συναντίληψης για την αξιοποίηση και εκμετάλλευση του στρατοπέδου, η είσοδος στο Δημαρχείο Σύρου – Ερμούπολης ήταν κλειστή, καθώς βρίσκονταν σε εξέλιξη τα γυρίσματα του videoclip των Kings, το οποίο υπενθυμίζεται πως χρηματοδοτήθηκε από το δημοτικό συμβούλιο με το ποσό των 7.000 €.

Την ώρα που η αγωνία για το μέλλον του νησιού, παραμένει στο ζενίθ, ένας μεγάλος «στόχος» της δημοτικής αρχής, που μας κόστισε λίγο παραπάνω, επιτεύχθηκε σχεδόν αθόρυβα και διακριτικά, χωρίς να γίνει αντιληπτό από το ευρύ κοινό αλλά και τον μιντιακό κόσμο, ο οποίος και είχε εκφράσει ανοιχτά τις αντιδράσεις και τις επιφυλάξεις τους.

Ετικέτες: