Ρήγος - Αρβανιτάκη έφεραν "τρικυμία" στη Σύρο

  • Δευτέρα, 16 Μαΐου, 2016 - 21:33

Τα καταγάλανα νερά της Σύρου, με φόντο τον επιβλητικό Άγιο Νικόλαο και τα νεοκλασικά μέγαρα της συνοικίας «Βαπόρια», χάρμα οφθαλμών για κάθε επισκέπτη του νησιού, επέλεξαν ο πολυτάλαντος σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Ρήγος και η Ελευθερία Αρβανιτάκη για τα γυρίσματα του νέου της βιντεοκλίπ.

Ευδιάθετη και αέρινη, η αγαπημένη ερμηνεύτρια που εντυπωσίασε πέρυσι το καλοκαίρι το κοινό της Σύρου από τη σκηνή του Πολιτιστικού Χώρου «Μάνος Ελευθερίου» ξεκίνησε το μεσημέρι της Δευτέρας την οπτικοποίηση του τραγουδιού της με τίτλο «Μακριά από την τρικυμία», στην περιοχή «Αστέρια».

Στα γυρίσματα συμμετείχαν, μεταξύ άλλων φοιτητές από τη Σύρο, αλλά και η υπεύθυνη του θεάτρου Απόλλων και μέλος της Ορχήστρας των Κυκλάδων, Λένα Χατζηγρηγορίου.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για μία αποκλειστικά ιδιωτική πρωτοβουλία, καθώς η παραγωγή δεν χρηματοδοτήθηκε από τοπικό φορέα, όπως θα συμβεί σε αντίστοιχη περίπτωση στο μέλλον, με απόφαση δημοτικού συμβουλίου.

Τόσο ο Κωνσταντίνος Ρήγος, όσο και η Ελευθερία Αρβανιτάκη διατηρούν άριστες σχέσεις με το νησί της Σύρου, το οποίο στο παρελθόν έχει «αγκαλιάσει» θερμά και άλλες δουλειές τους, όπως οι συναυλίες της κ. Αρβανιτάκη σε συνεργασία τόσο με τον Ροταριανό Όμιλο Ερμουπόλεως όσο και με τον Νίκο Κυπουργό, αλλά και ο θεατρικός μονόλογος «Σεβάς Χανούμ» με την Κωνσταντίνα Μιχαήλ στον ομόνωνυμο ρόλο και τη σκηνοθετική υπογραφή του κ. Ρήγου.