Απογειώθηκε η συναυλία των Θ. Μικρούτσικο Γ. Κότσιρα και Ρ. Αντωνοπούλου

Το πιο θερμό χειροκρότημα προσέφεραν οι Συριανοί

Με το πιο θερμό του χειροκρότημα το Συριανό κοινό, το οποίο απήλαυσε στο μέγιστο τα τραγούδια των σπουδαίων ερμηνευτών Θ. Μικρούτσικου, Γ. Κότσιρα και Ρ. Αντωνοπούλου, αποφάσισε να ευχαριστήσει τους καλλιτέχνες για τις μοναδικές στιγμές που του προσέφεραν.

Μια ακόμη συναυλία τους απογειώθηκε με τους ίδιους να ενώνουν επί σκηνής τις καρδιές τους, το ταμπεραμέντο, τις εμπειρίες και τις αγωνίες τις οποίες εξέφρασαν μέσα από την ερμηνεία δυνατών στιγμών της σύγχρονης ελληνικής τραγουδοποιίας. Με άρωμα κυρίως πολιτικό τόσο οι σπουδαίοι καλλιτέχνες Θ. Μικρούστικος και Γ. Κόστσιρας όσο και η πολλά υποσχόμενη Ρίτα Αντωνοπούλου ταξίδεψαν μαζί με τον κόσμο μέσα από γνωστά κομμάτια τα οποία όλοι γνώριζαν και σιγοψιθύριζαν αλλά και μέσα από νεές δημιουργίες τις οποίες παρουσίαζαν για πρώτη φορά. Η επιβλητική παρουσία του Θ. Μικρούτσικου, τα ερωτικά τραγούδια του Γ. Κότσιρα αλλά και η μοναδική φωνή της Ρ. Αντωνοπούλου δεν θα μπορούσαν παρά να μαγέψουν το κοινό το οποίο μέσα από την ερμηνεία των επίκαιρων πολιτικά τραγουδιών όχι μόνο διασκέδασε αλλά και προβληματίστηκε για την υπάρχουσα πολιτική κατάσταση.

Η χημεία των καλλιτεχνών επί σκηνής λειτουργεί μεταδοτικά παρασέρνονται έτσι τους θεατές και κάνοντας ένα μαζί τους κάτι το οποίο δικαιολογεί την ηλεκτρισμένη και φορτισμένη ατμόσφαιρα που επικρατεί στις συναυλίες τους. Αν και βασικό χαρακτηριστικό της συναυλίας ήταν το επίκαιρο πολιτικό τραγούδι τα ''πειράγματα'' τους επί σκηνής αλλά και η αμεσότητα με το κοινό ελάφρυναν την ατμόσφαιρα και προσέφεραν στιγμές γέλιου και χαλάρωσης.