Το παραμύθι του παππού και της γιαγιάς vol.II

Εμπνευσμένη και εξίσου απολαυστική ήταν η συνέχεια της επιτυχημένης θεατροχορευτικής παράστασης της Σχολής Bella Dance Academy “Το παραμύθι του παππού και της γιαγιάς”, η οποία παρουσιάστηκε για δύο ημέρες στο Θέατρο Απόλλων.

Σε μία μαγική συνάντηση χορευτικής δεξιοτεχνίας, αγαπημένων μύθων και μουσικής πανδαισίας, μικροί και μεγάλοι μαθητές αφηγήθηκαν την πιο “ρυθμική” ιστορία όλων των εποχών, στην οποία παρέλασαν κούκλες που τη νύχτα αποκτούν σάρκα και οστά, μάγισσες, πειρατές, κανίβαλοι, αιθέριες και πολλοί ακόμα χαρακτήρες.

Με οδηγό τη φαντασία, τη μουσική και κυρίως το χορό, οι μαθητές με την πολύτιμη βοήθεια της θεατρικής ομάδας του Πολιτιστικού Συλλόγου Χρούσσων περιπλανήθηκαν σε σκοτεινά μονοπάτια, ταξίδεψαν στις επτά θάλασσες, γνώρισαν μυθικά πλάσματα, προσφέροντας στο κοινό μοναδικές latin, oriental, μοντέρνες και σύγχρονες χορογραφίες.

Την παράσταση έκλεψαν οι λιλιπούτειες μαθήτριες της Σχολής, οι οποίες με το νάζι και το σκέρτσο τους κατάφεραν να αποσπάσουν το θερμότερο χειροκρότημα των θεατών, οι οποίοι δε σταμάτησαν ούτε λεπτό να τις ενθαρρύνουν.

Σημειώνεται ότι το έργο έφερε και πάλι την υπογραφή της διευθύντριας της Σχολής, Ασπασίας Τσάμπη, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Βαγγέλης Τομαής.

Ετικέτες: