Ο Συριανός κομμωτής Άγγελος Βαρθαλίτης στην εκπομπή "Μένουμε Ελλάδα"

Από τον "κουρέα της Σεβίλλης" στον κουρέα της Ερμούπολης

  • Παρασκευή, 5 Ιουνίου, 2015 - 20:13

Στη Σύρο ταξίδεψε το μεσημέρι της Παρασκευής η εκπομπή “Μένουμε Ελλάδα” της ΝΕΡΙΤ με οδηγό τον κομμωτή Άγγελο Βαρθαλίτη.

Ο ευφυής και δημιουργικός hair artist της συριανής νεολαίας και όχι μόνο μίλησε στους οικοδεσπότες Ρένια Τσιτσιμπίκου και Πέτρο Κουμπλή για την πρωτοποριακή ιδέα του να εξασκεί την τέχνη του στο δρόμο, με θέμα τα ωραιότερα σημεία του νησιού.

Τα υπαίθρια κουρέματα και ξυρίσματα του Άγγελου Βαρθαλίτη έχουν καταφέρει τον τελευταίο καιρό να κάνουν τον γύρο των social media, χάρη στην όρεξη, αλλά και την αστείρευτη έμπνευση τόσο του ίδιου, όσο και των συνεργατών-φίλων του που τον πλαισιώνουν.

Ο Άγγελος στο κούρεμα, η Ευτυχία στις φωτογραφίες και η Ιουλία στα σκίτσα προβάλλουν το νησί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και όχι μόνο, ενώ σκοπός τους είναι η πραγματοποίηση κάποιας έκθεσης, όπου θα παρουσιαστούν τα τελευταία πορτρέτα τους.

Ερωτηθείς για το δικό του αγαπημένο σημείο, ο Άγγελος ξεχώρισε τα “Βαπόρια”, ενώ ανέφερε πως το τελευταίο κόνσεπτ της ομάδας είναι η φωτογράφιση δημιουργημάτων φίλων, όπως τα φωτιστικά του Γιάννη Γρυπάρη. 


Σχόλια

Γιώργος Αντωνίο... Κυρ, 7 Ιουν. 2015 - 14:15

Μπράβο στον Αγγελο. Βρήκε κάτι νέο να προβάλει τη δουλειά του και το τόπο του. Η Σύρος, η Βάρη αλλά και το σόι μας είμαστε ιδιαίτερα ευτυχεις!