Έναρξη Συριανού Καρναβαλιού σε ρυθμούς... disco

Σε ξέφρενο disco party, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του καρναβαλικού κοινού της Σύρου που ξέρει να ακολουθεί τα χνάρια της διασκέδασης και να την οδηγεί στο απόγειό της, εξελίχθηκε η -αρχικά μουδιασμένη- έναρξη του Συριανού Καρναβαλιού «Γεώργιος Σουρής 2017».

Οι παρουσιαστές Μαριάννα Βακονδίου και Γιώργος Ρούσσος καλωσόρισαν μικρούς και μεγάλους που βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στην παραλία της Ερμούπολης για να δώσουν και φέτος το στίγμα τους, αλλά και για να υποδεχτούν στη σκηνή το νεανικό συγκρότημα «48 ώρες» μαζί με τη Λουκία.

Σημειώνεται ότι λόγω του κρύου, η προσέλευση δεν ήταν η αναμενόμενη, ωστόσο το κέφι δεν άργησε να ανάψει με τους 80s και 90s ήχους και τις χορευτικές κινήσεις που τα μέλη του συγκροτήματος δίδαξαν στο κοινό για να γίνουν όλοι μαζί ένα μεγάλο «κύμα» που πλημμύρισε τον κεντρικό δρόμο της παραλίας.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός αλλά και οι εκπρόσωποι της Οργανωτικής Επιτροπής του 3ου Κυνηγιού Κρυμμένου Λουκουμιού, η έναρξη του οποίου θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή στην Αίθουσα Τέχνης «Γιάννη & Ελένης Βάτη».

Σημειώνεται ότι τη συναυλία διοργάνωση η Εταιρεία Παραγωγής «Action Εστί» του Συριανού Χρήστου Πανοηλία, ενώ μεγάλος χορηγός της βραδιάς ήταν η μπύρα Amstel, την οποία απήλαυσαν άφθονη οι μεγάλοι καρναβαλιστές.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς δεν έλειψαν και τα δώρα, τα οποία προσφέρθηκαν από επιχειρήσεις της Σύρου και μοιράστηκαν σε μικρούς και μεγάλους καρναβαλιστές, που κέρδισαν τις εντυπώσεις με τις μεταμφιέσεις τους.

Περισσότερα στο επόμενο φύλλο της «Κοινής Γνώμης».