Ενημέρωση του Γ. Νοσοκομείου Σύρου για την άφιξη δύο διασωστών

“Άστεγο”... το ΕΚΑΒ

Τετ α τετ με την εφαρμοζόμενη πολιτική λιτότητας του υπουργείου Υγείας και της κεντρικής εξουσίας έρχονται για μία ακόμη φορά οι νησιώτες, οι οποίοι καλούνται να αναζητήσουν λύση στο πρόβλημα στέγασης των διασωστών του ΕΚΑΒ, προκειμένου να μπορούν να απολαμβάνουν το αυτονόητο δικαίωμά τους στη Δημόσια και Δωρεάν Υγεία και στην κάλυψη των άμεσων αναγκών τους.

Τα ανωτέρω επιβεβαιώνονται μέσω της λιτής ανακοίνωσης που εξέδωσε το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, στο περιεχόμενο της οποίας υπογραμμίζεται πως αναζητείται στέγη για τους δύο διασώστες που αφίχθησαν στο νησί, καθώς όπως επισημαίνεται ρητά “το ΕΚΑΒ αδυνατεί να παρέχει κατάλυμα”.

Αυτούσια η ανακοίνωση

“Μετά από πολλές προσπάθειες υποδεχθήκαμε στη Σύρο δύο ακόμη διασώστες ΕΚΑΒ για την περίοδο της κινητικότητας. Καθώς το ΕΚΑΒ αδυνατεί να παρέχει κατάλυμα, παρακαλούμε όσους έχουν τη δυνατότητα φιλοξενίας να επικοινωνήσουν με το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου στον αριθμό 22813 60500. Ευχαριστούμε θερμά την Ιερά Μητρόπολη Σύρου για την έως τώρα βοήθεια και τον Κώστα Γαβιώτη για την παραχώρηση ενός διαμερίσματος”.

Ετικέτες: