Νέο δάπεδο στο Χειρουργικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου

Παρουσιάστηκε σήμερα το ανακατασκευασμένο δάπεδο του Χειρουργικού Τομέα του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου, παρουσία του Γιώργου Βακόνδιου, εκπροσώπου των φίλων της Σύρου, οι οποίοι χορήγησαν το έργο, συμβάλλοντας στην γενικότερη αναβάθμιση της πτέρυγας.

Σημειώνεται ότι το έργο υλοποιήθηκε με την εποπτεία του Σωματείου Νεφροπαθών Κυκλάδων, ο οποίος με βαθύ αίσθημα προσφοράς βοήθησε στην άμεση αντικατάσταση του δαπέδου, αλλά και στην έναρξη εργασιών αντικατάστασης των προστατευτικών και βαφής του χώρου.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν πριν από λίγη ώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, ο κ. Βακόνδιος διαβεβαίωσε ότι οι φίλοι της Σύρου θα συνεχίσουν τις προσπάθειές τους, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και η δωρεά εξοπλισμού στον Σύλλογο Κατ' Οίκον Νοσηλείας Σύρου.

Με τη σειρά του ο κ. Πετράκης απηύθυνε ευχαριστίες τόσο στον κ. Βακόνδιο, όσο και στους υπόλοιπους χορηγούς, φορείς και δίκτυα οι οποίοι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφεραν να δώσουν σε μία από τις σημαντικότερες πτέρυγες του νοσοκομείου τη φυσιογνωμία που της αρμόζει.