Οι ώρες προπόνησης το Α.Ο. Ερμούπολης

  • Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου, 2023 - 06:20
  • /   Eνημέρωση: 12 Σεπ. 2023 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Η διοίκηση του Α.Ο. Ερμούπολης, με ανακοίνωσή της, έκανε γνωστές τις ώρες των προπονήσεων. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η ομάδα της Σύρου αρχίζει τη σεζόν με πολλές φιλοδοξίες κι όνειρα, καθώς άπαντες δουλεύουν για το καλό των παιδιών.
Να σημειώσουμε εδώ πως υπάρχει ένα αρκετά δυναμικό τιμ προπονητών, καθώς στον Α.Ο. Ερμούπολης είναι τόσο η Βαρβάρα Κούτρα, όσο και ο Ισίδωρος Ρούσσος, ο Γιώργος Αραβοσιτάς, ο Γιώργος Ξανθομάλης και ο Γιώργος Καρακατσάνης.
Οι προπονήσεις, σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα πραγματοποιούνται στο ανοικτό γήπεδο του Αθλητικού Κέντρου, όσο και στο γήπεδο καλαθοσφαίρισης των εκπαιδευτηρίων Δελασάλ.

 

Η ανακοίνωση της διοίκηση του Α.Ο. Ερμούπολης

Η διοίκηση του Α.Ο. Ερμούπολης, με ανακοίνωσή της, έκανε γνωστές τις μέρες και τις ώρες προπονήσεων όλων των τμημάτων. Η ομάδα της Ερμούπολης ξεκινά την χρονιά με πολλές φιλοδοξίες και όνειρα. Οι προπονητές των τμημάτων είναι οι: Βαρβάρα Κούτρα, Ισίδωρος Ρούσσος, Γιώργος Αραβοσιτάς, Γιώργος Ξανθομάλης και Γιώργος Καρακατσάνης.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι προπονήσεις της Ερμούπολης θα γίνονται τόσο στο ανοικτό γήπεδο του Αθλητικού Κέντρου, όσο και στο γήπεδο καλαθοσφαίρισης των εκπαιδευτηρίων Δελασάλ.

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 6974705504 (Κώστας Γιολδάσης) και 6984340963 (Γιώργος Καρακατσάνης).

Ετικέτες: